Keresési javaslatok

Sikeres sörgyártás Brazíliában

A világbajnok országából származó modern technikával felszerelve Brazília északkeleti részét 2014 közepe óta két új sörgyári telephely üzemel. A Krones AG mindkét komplett berendezést a ProMinent tárolási és adagolástechnikájával együtt szállította.

Rekordgyanús kapacitás

Salvador da Bahia és Recife városok közelében 2014 közepe óta termeli a második legnagyobb brazil sörgyári csoport két modern telephelye a kedvelt árpalevet – mindegyik az impozáns hat millió hektoliteres kapacitással. Újonnan épített „zöldmezős” projekt keretében mindkét kulcsrakész komplett berendezést a főzőháztól a palackozóig a neutraublingi Krones AG szállította és telepítette. A számos közösen megvalósított projekt alapján mind a Krones AG, mind a brazil gyártó a szükséges vegyszerek tárolási és adagolástechnikája esetében a megbízható partnerként megismert ProMinentre támaszkodik.

Fő adatok

  • Egy új építési projekt megvalósítása Brazíliában
  • 12 millió hektoliter sör gyártása két komplett sörgyárban
  • A vegyszeradagolás komplett technikájának szállítása

Adagolástechnika a legmagasabb minőségi követelményekhez

A két azonos felépítésű sörgyárban, Alagoinhas és Itapisuma telephelyeken a ProMinent szakemberei nagyon rövid idő alatt telepítették és beállították a komplett adagolástechnikát. Ide tartozik a további részegységek és átfogó tartozékok mellett egyenként összesen kilenc adagoló állomás például a fertőtlenítőszerekhez, négy tárolótartály a nátrium-hidroxidhoz és a salétromsavhoz, és emellett egy mobil CIP (cleaning in place) tartály. A különböző adagolási feladatokat öt Sigma típusú motoros membrános adagolószivattyú és négy Makro TZ típusú membrános folyamat-adagolószivattyú végzi. Az adagoló állomásokat a különböző folyamatfázisokban, például a házasításnál és cefrézésnél elsősorban a termék javítására, valamint a berendezés CIP tisztítási folyamatához használják.

A kulcsszó a globalitás

A kulcsrakész projekt sikerében döntő volt a Krones és ProMinent által végzett ügyfélközpontú tervezés, valamint a jó együttműködés Brazília második legnagyobb sörgyári csoportjának projektcsapatával. Mind a partner Krones, mind a sörgyár számára nagyon előnyös volt a brazíliai ProMinent kirendeltség által nyújtott helyi támogatás. Annak ellenére, hogy a heidelbergi termékek rendkívül megbízhatók, a gyors segítség az esetleges üzemzavaroknál mindig garantált. És a helyi ProMinent szervezet a gyors behozatalt és vámügyintézést is tapasztalatával és hozzáértésével támogatta. Akkor már csak ez maradt: Prost Alemanha!

  • Vegyszerek megbízható és pontos adagolása a termék javítása érdekében
  • A gyártóberendezés biztonságos CIP tisztítási folyamata
  • A helyi ProMinent kirendeltség hozzáértő támogatása a projekt-lebonyolításnál és vámformalitásoknál
  • Üzemzavarok esetén gyors szerviz-beavatkozás a helyi munkatársak révén

Felhasznált termékek - Sikeres sörgyártás Brazíliában

Forduljon hozzánk

»A csapatom és jómagam bármilyen kérdés esetén állunk rendelkezésére. Lépjen kapcsolatba velünk.«

+36 96 511 400 
Ajánlatkérés elküldése   

Formanyomtatvány bezárása

Az Ön ajánlatkérése

Személyes adatok


további termék +
Fájlmelléklet
Feltöltés további fájl

Személyes adatok


Ellenőrizze adatait, és töltsön ki minden kötelező mezőt.
*Kötelezően kitöltendő mezők

Ellenőrzés és elküldés


Személyes adatok:
Megszólítás
Cím
Vezetéknév  
Keresztnév  
Vállalat
Ügyfélszám
E-mail cím
Telefonszám
Utca
Házszám
Település  
Ország
Visszahívás Igen

Visszalépés

További gyakorlati példák ehhez az ágazathoz

ProMinent hírlevél - a legfrissebb hírek, személyre szabottan az Ön számára! Iratkozzon fel most