Suggestions

Membrántechnika és membránszűrés

Széles skála, számos alkalmazás

A ProMinent jártas a membránszűrésben és számtalan, kiváló minőségű berendezéstechnológiát kínál. A ProMaqua® márkánk széles termékskálájával kiegészítve képesek vagyunk az ügyfeleink számára különleges megoldásokat is kidolgozni. A ProMinent membrántechnika alkalmazza az ultraszűrés, a nanoszűrés és a fordított ozmózis valamennyi változatát, beleértve az adott membránberendezésre meghatározott elő- és utókezelést is.

Egy meggyőző fizikai eljárás

A membránszűrés egy fizikai eljárás az anyagok szétválasztására membránok segítségével. Négy eljárási módszert különböztethetünk meg az eltávolítani kívánt részecskék/molekulák méretétől függően: mikroszűrés, ultraszűrés, nanoszűrés és fordított ozmózis.

Hagyja, hogy mi csináljuk

A ProMinent az ultraszűrő, a nanoszűrő és a fordított ozmózisos berendezések folyamatainak összességére szakosodott. A ProMinent szakemberei összeállítják Önnek a legmegfelelőbb berendezést. A ProMinent termékpalettával kombinálva egy helyről kapja meg a teljes vízkezelési megoldást.

A következő áttekintés bemutatja az egyes eljárások elválasztási határait. Nem minden eljárásra alkalmas a berendezése. Hagyja, hogy együtt áttekintsük.

Contact us

Ottó Horváth

Managing Director, ProMinent Magyarország Kft.

»Please send us your request! We will contact you shortly.«

+36 96 511 400  Send request   

Close Form

Your Request

Personal Information


Further product +
Attachment Maximum file size 10 MB
Upload Next file

Personal Information


Please fill in all mandatory fields.
*Mandatory fields

Check and Send


Personal Information:
Salutation
Title
Last name  
First name  
Company
Customer ID
E-mail address
Phone
Street
House no.
City  
Country
Callback Yes

Back

Applications

1 2