Membrántechnika és membránszűrés

Széles skála, számos alkalmazás

A ProMinent jártas a membránszűrésben és számtalan, kiváló minőségű berendezéstechnológiát kínál. A ProMinent® márkánk széles termékskálájával kiegészítve képesek vagyunk az ügyfeleink számára különleges megoldásokat is kidolgozni. A ProMinent membrántechnika alkalmazza az ultraszűrés, a nanoszűrés és a fordított ozmózis valamennyi változatát, beleértve az adott membránberendezésre meghatározott elő- és utókezelést is.

Egy meggyőző fizikai eljárás

A membránszűrés egy fizikai eljárás az anyagok szétválasztására membránok segítségével. Négy eljárási módszert különböztethetünk meg az eltávolítani kívánt részecskék/molekulák nagyságától függően: mikroszűrés, ultraszűrés, nanoszűrés és fordított ozmózis.

Hagyja, hogy mi csináljuk

A ProMinent az ultraszűrő, a nanoszűrő és a fordított ozmózisos berendezések folyamatainak összességére szakosodott. A ProMinent szakemberei összeállítják Önnek a legmegfelelőbb berendezést. A ProMinent termékpalettával kombinálva egy helyről kapja meg a teljes vízkezelési megoldást.

A következő áttekintés bemutatja az egyes eljárások elválasztási határait. Nem minden eljárásra alkalmas a berendezése. Hagyja, hogy együtt áttekintsük.

Ottó Horváth

Managing Director, ProMinent Magyarország Kft.

»Please send us your request! We will contact you shortly.«

+36 96 511 400  Send Information   

Ihre Anfrage

personal information


anotherprdct +
appendix Maximum file size 10 MB
upload nextfile

personal information


mandatorytext
*mandatory fields

check and send


:
address
title
lastname  
firstname  
company
customer id
email
phone
street
housenumber
city  
country
callback yes

back

1 2 3