Keresési javaslatok

Membrántechnika és membránszűrés

Széles választék, sok alkalmazás

A ProMinent jól kiismeri magát a membránszűrésben, és sokrétű és kiváló minőségű berendezéstechnikát kínál. ProMinent® márkánk széles termékválasztékával kiegészítve konkrét ügyfélmegoldások fejleszthetők. A ProMinent membrántechnika az ultraszűrés, nanoszűrés és fordított ozmózis összes változatával együttműködik – beleértve a membránberendezéssel pontosan összehangolt elő- és utókezelést.

Meggyőző fizikai eljárás

A membránszűrés anyagok membránok segítségével történő leválasztásának fizikai eljárása. Az eltávolítandó részecskék/molekulák méretétől függően négy fajta eljárás különböztethető meg: a mikroszűrés, az ultraszűrés, a nanoszűrés és a fordított ozmózis.

Hagyja, hogy mi csináljuk

A ProMinent az eljárások összességéből az ultraszűrő, nanoszűrő és fordított ozmózisos berendezésekre összpontosított. A ProMinent szakértői állítják össze Önnek az optimális berendezést. A ProMinent termékválasztékkal kombinálva komplett vízkezelési megoldások érkeznek egy kézből.

Az áttekintés az egyes eljárások elválasztási határait mutatja. Nem minden eljárás felel meg az Ön igényének. Nézzük meg együtt.

Forduljon hozzánk

»A csapatom és jómagam bármilyen kérdés esetén állunk rendelkezésére. Lépjen kapcsolatba velünk.«

+36 96 511 400  Ajánlatkérés elküldése   

Alkalmazások

1 2 3

ProMinent Newsletter - customized to your industry. Register now .