Nanoszűrés

Egy lehetőség a klasszikus vízlágyítás helyett

A nanoszűrésnél kevesebb vízben oldott ion marad vissza, mint a fordított ozmózis esetén. A só visszatartási aránya jellemzően 80% és 85 % között van. Ennek során a több vegyértékű ionok (pl. Ca, Mg) jobban visszatarthatók, mint az egy vegyértékűek (pl. Na, K). A nanoszűrő-berendezések éppen ezért jól helyettesíthetik a fordított ozmózisos berendezéseket, mivel az esetükben egyáltalán nincs szükség nagy mennyiségű sót igénylő rendszeres és költséges regenerációra.

Költségcsökkenés

Ha csak minimális só visszatartás fogadható el, a nanoszűrés a megfelelő megoldás. A berendezések alacsony üzemi nyomással működhetnek, csak egy kis nyomásnövelő szivattyút használnak - mindez együttesen költségcsökkenést eredményez. Így nem csak a befektetési költségek csökkenthetők, hanem az üzemi költségek is. Meggyőztük? Van még kérdése? Forduljon hozzánk. Készséggel adunk tanácsot.

Dulcosmose® NF nanoszűrős berendezés

Permeátteljesítmények: 1 – 50 m3/ó, kérésre nagyobb teljesítmények is lehetségesek

Nanoszűrős berendezésként a Dulcosmose® NF kompakt és olcsó módon vállalja a részleges sótalanítást az ipari alkalmazásoknál. A legújabb „Ultra low pressure” membránnak köszönhetően az alacsony üzemi nyomásokon elért maximális permeátteljesítmény alacsony beruházási és üzemeltetési költségekről gondoskodik. more

Előnyei

  • Hatékony üzemeltetés az alacsony nyomású membránoknak köszönhetően, akár 85%-os kihordás és a só magas, akár 90%-os visszatartási aránya mellett (az alkalmazott membrán típusától függően).
  • Csökkentett karbantartási és szervizelési költségek, valamint a membránok hosszú élettartama az integrált tisztítási koncepcióknak és öblítési opcióknak.
  • Opcionális permeátöblítés a teljes berendezésben, beleértve a membránok lekapcsolás utáni öblítését, hogy megelőzze a lerakódásokat, és meghosszabbítsa a membránok élettartamát.
  • A legjobb ProMinent előállítási minőség: Saját gyártmányok nagy százaléka.
  • Minőség: Hosszú élettartamú, kiváló minőségű alkatrészek használata.
  • A berendezések szervizbarát korrózióálló, porszórásos bevonattal rendelkező acél vagy rozsdamentes acél keretre történő felépítése.

Ottó Horváth

Managing Director, ProMinent Magyarország Kft.

»Please send us your request! We will contact you shortly.«

+36 96 511 400  Send Information   

Ihre Anfrage

personal information


anotherprdct +
appendix Maximum file size 10 MB
upload nextfile

personal information


mandatorytext
*mandatory fields

check and send


:
address
title
lastname  
firstname  
company
customer id
email
phone
street
housenumber
city  
country
callback yes

back