Suggestions

Nanoszűrés

Egy lehetőség a klasszikus vízlágyítás helyett

A nanoszűrésnél kevesebb vízben oldott ion marad vissza, mint a fordított ozmózis esetén. A só visszatartási aránya jellemzően 80% és 85 % között van. Ennek során a több vegyértékű ionok (pl. Ca, Mg) jobban visszatarthatók, mint az egy vegyértékűek (pl. Na, K). A nanoszűrő-berendezések éppen ezért jól helyettesíthetik a fordított ozmózisos berendezéseket, mivel az esetükben egyáltalán nincs szükség nagy mennyiségű sót igénylő rendszeres és költséges regenerációra.

Költségcsökkenés

Ha csak minimális só visszatartás fogadható el, a nanoszűrés a megfelelő megoldás. A berendezések alacsony üzemi nyomással működhetnek, csak egy kis nyomásnövelő szivattyút használnak - mindez együttesen költségcsökkenést eredményez. Így nem csak a befektetési költségek csökkenthetők, hanem az üzemi költségek is. Meggyőztük? Van még kérdése? Forduljon hozzánk. Készséggel adunk tanácsot.

Products

Dulcosmose® NF nanoszűrős berendezés

Permeátteljesítmények: 1 – 50 m3/ó, kérésre nagyobb teljesítmények is lehetségesek

Nanoszűrős berendezésként a Dulcosmose® NF kompakt és olcsó módon vállalja a részleges sótalanítást az ipari alkalmazásoknál. A legújabb „Ultra low pressure” membránnak köszönhetően az alacsony üzemi nyomásokon elért maximális permeátteljesítmény alacsony beruházási és üzemeltetési költségekről gondoskodik. more

Előnyei

  • Hatékony üzemeltetés az alacsony nyomású membránoknak köszönhetően, akár 85%-os kihordás és a só magas, akár 90%-os visszatartási aránya mellett (az alkalmazott membrán típusától függően).
  • Csökkentett karbantartási és szervizelési költségek, valamint a membránok hosszú élettartama az integrált tisztítási koncepcióknak és öblítési opcióknak.
  • Opcionális permeátöblítés a teljes berendezésben, beleértve a membránok lekapcsolás utáni öblítését, hogy megelőzze a lerakódásokat, és meghosszabbítsa a membránok élettartamát.
  • A legjobb ProMinent előállítási minőség: Saját gyártmányok nagy százaléka.
  • Minőség: Hosszú élettartamú, kiváló minőségű alkatrészek használata.
  • A berendezések szervizbarát korrózióálló, porszórásos bevonattal rendelkező acél vagy rozsdamentes acél keretre történő felépítése.

Contact us

Ottó Horváth

Managing Director, ProMinent Magyarország Kft.

»Please send us your request! We will contact you shortly.«

+36 96 511 400  Send request   

Close Form

Your Request

Personal Information


Further product +
Attachment Maximum file size 10 MB
Upload Next file

Personal Information


Please fill in all mandatory fields.
*Mandatory fields

Check and Send


Personal Information:
Salutation
Title
Last name  
First name  
Company
Customer ID
E-mail address
Phone
Street
House no.
City  
Country
Callback Yes

Back

Applications