Tartály

Mindent a tárolásról

A vegyszerek szállítására és tárolására készült szabvány tartályok a ProMinent portfóliójának biztos részét képezik. Ha azonban különleges előírásokról van szó, a ProMinent képes különböző kivitelű és egyedileg előállított tartályokat gyártani. A megfelelő tartozékok: Szállító- és tömlőszivattyúk, amelyek az adagolási feladatokat számos alkalmazásban és szinte minden szállítási teljesítménnyel képesek ellátni.

Biztos, ami biztos

A folyékony vegyszerek adagolása sok területen és alkalmazási körben elengedhetetlen. Ezeknek a vegyszereknek a tárolása minden esetben komoly kihívást jelent. Egy részről be kell tartani a törvények (Németországban a WHG) által meghatározott biztonsági szempontokat, másrészről törekedni kell a költséghatékony tárolásra. Ehhez kínál a ProMinent tartályokat és felfogókádakat 35 litertől 25 m3 űrtartalomig.

Megfelelő engedéllyel rendelkező szakmai vállalat vagyunk

Természetesen az Ön igényeire szabottan is készítünk egyedi tartályokat és felfogókádakat. A ProMinent rendelkezik a tartályok gyártásához a WHG § 19 l által előírt engedélyekkel. Ezen kívül rendelkezünk a hengeres tartályok gyártásához szükséges Z-40.21-229 számú, „Általános építésfelügyeleti engedéllyel” is.

Adagolótartály

Hasznos tartalom 35 – 1500 l

Rotációs eljárással előállított PE tartályok. Adagolószivattyúkkal, szívólándzsákkal és keverőművekkel kiegészíthető. Az egymásra helyezhető PE felfogókádak illeszkedő méretben vannak. more

Előnyei

  • Folyékony vegyszerek környezetbarát tárolása
  • Robusztus és hosszú élettartamú: Stabil kivitel UV-stabilizált PE (polietilén) anyagból
  • Skála liter és US-gallon egységben
  • Egyszerű telepítés: besütött menethüvelyek a ProMinent adagolószivattyúk és keverőszerkezetek tartályra rögzítéséhez
  • Biztos tárolás: Ha a tartály tartalmát nem használja, egy csavaros fedél biztosan lezárja (behelyezett fedél a 35 literes tartálynál)
  • Oldalsó lapos felület a tartály rögzítésére

Tárolótartályok

500 l – 50 000 l hasznos tartalom, belső és külső felállítás

A műanyag tartályaink betartják a törvényes előírásokat az országra vonatkozó engedélyek mellett, amelyek a környezetszennyező anyagok adagolásához és tárolásához való berendezések gyártását és üzemelését szabályozzák. more

Előnyei

  • Mindenekelőtt PE-HD és PP lemezanyagokat használnak, a megfelelő anyagok kiválasztása a vegyi ellenállás valamint a folyamatra jellemző igények vizsgálata után történik.

Ottó Horváth

Managing Director, ProMinent Magyarország Kft.

»Please send us your request! We will contact you shortly.«

+36 96 511 400  Send Information   

Ihre Anfrage

personal information


anotherprdct +
appendix Maximum file size 10 MB
upload nextfile

personal information


mandatorytext
*mandatory fields

check and send


:
address
title
lastname  
firstname  
company
customer id
email
phone
street
housenumber
city  
country
callback yes

back

1 2 3 4 5 6 7