Keresési javaslatok

Mérés- és szabályozástechnika, érzékelőtechnika

Teljeskörű megoldás az Ön folyamataira

Az adagolástechnikai részegységek és rendszereket gyártó ProMinent vállalat megbízható megoldásokat nyújt a vízkezeléshez, a DULCONNEX típusú termékeivel pedig felhő alapú megoldást kínál a digitális folyadékmenedzsmenthez. A ProMinent az optimalizált mérő- és szabályozó készülékeivel lehetővé teszi a vízkezelés területén a folyamatok megbízható felügyeletét, irányítását és szabályozását. A termékkínálat a leggyakrabban előforduló mérési paraméterekre, pl. klór vagy pH mérésére alkalmas, saját fejlesztésű és gyártású érzékelőkkel bővült. Saját telephelyeinken évente több mint 150 000, a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelő érzékelőt állítunk elő. Ezáltal a ProMinent teljes körű megoldásokat kínál a folyadékok optimális adagolására, a megbízható szivattyúteljesítménytől az összes releváns paraméter pontos mérésén át a folyamatok precíz szabályozásáig.

Az áramkörtől a végtermékig

A ProMinent számára alapvető a kiterjedt gyártási vertikalitás, amely magába foglalja az alkatrészek saját gyártását, az elektronikai alkotóelemek előállítását, valamint a késztermék végső összeszerelését és minőségellenőrzését is. Az elektrokémiai érzékelőkbe, valamint a mérő- és szabályozó készülékekbe beépített üveg és műanyag alkatrészeket három európai gyáregységünkben állítjuk elő saját üvegfúvó üzemeinkben.

Ez a rendszerszintű hozzáértés lehetővé teszi az ügyfélspecifikus megoldások hatékony és gyors kidolgozását. A fejlesztés, a gyártás, az értékesítés és a terméktámogatás terén szerzett sokéves tapasztalatunk biztosítja termékeink magas színvonalát és folyamatos továbbfejlesztését a változó ügyféligényeknek megfelelően. Minden ProMinent termékünkkel kapcsolatban átfogó, kompetens szaktanácsadást kínálunk. A ProMinent szakemberei a tanácsadást követően is az Ön rendelkezésére állnak. Kérjen tőlünk tanácsot!

Termékcsoportok

Forduljon hozzánk

»A csapatom és jómagam bármilyen kérdés esetén állunk rendelkezésére. Lépjen kapcsolatba velünk.«

+36 96 511 400 
Ajánlatkérés elküldése   

Formanyomtatvány bezárása

Az Ön ajánlatkérése

Személyes adatok


további termék +
Fájlmelléklet
Feltöltés további fájl

Személyes adatok


Ellenőrizze adatait, és töltsön ki minden kötelező mezőt.
*Kötelezően kitöltendő mezők

Ellenőrzés és elküldés


Személyes adatok:
Megszólítás
Cím
Vezetéknév  
Keresztnév  
Vállalat
Ügyfélszám
E-mail cím
Telefonszám
Utca
Házszám
Település  
Ország
Visszahívás Igen

Visszalépés

Alkalmazások

ProMinent hírlevél - a legfrissebb hírek, személyre szabottan az Ön számára! Iratkozzon fel most