Keresési javaslatok

Membrános adagolószivattyúk

Tömített? Hermetikusan tömített!

Hermetikusan tömített adagolóegységeikkel és ellenálló anyagaikkal a ProMinent membrános folyamat-adagolószivattyúi problémamentesen szállítják az agresszív közegeket. De ez még nem minden, hiszen a karbantartás- és zavarmentes üzem ugyanennyire függ a membrán minőségétől is. Ezért ügyel a ProMinent termékeinél a membrán nagyon nagy élettartamára.

A bevált kombi

Erős membránok, tömített adagolóegységek, ellenálló anyagok: Ez a kombináció pontosan megfelel az olaj- és gáztermelésben (szárazföldön/tengeren), a finomítókban, a vegyiparban és petrolkémiában, a gyógyszergyártásban és kozmetikában, valamint az élelmiszergyártásban. A feldolgozóipar számára a ProMinent speciális adagolószivattyúkat ajánljuk.

Gyakorlatias előnyök

A lökethossz mikrométer-beállítófeje pontos beállításokat és nagy reprodukálhatóságot garantál. Az üzem a hálózati feszültség ingadozásai esetén is megbízható marad a kiegyenlítésnek köszönhetően. Különböző vezérléstípusok gondoskodnak a folyamatokba történő egyszerű beillesztésről. Az adagolófej önlégtelenítő, és ezáltal a gázt kibocsátó közegekhez is használható.

Mozgásban maradni

A ProMinent mindig átfogó választékot tart szivattyú-tartozékokból. Elvünk: A ProMinent szivattyúk bővíthetők, rugalmasan illeszthetők és moduláris felépítésűek. Végülis a szivattyúnak kell Önhöz igazodnia, és nem fordítva.

szivattyú-útmutató

Hatalmas szivattyú-választékunk van: 80 ágazat, 100 000 termék, végtelenül sok alkalmazás. Ahhoz, hogy az ideális adagolószivattyút valóban jól megtalálhassa, a ProMinent létrehozta a szivattyú-útmutatót. Itt néhány kattintással megtalálja a megfelelő modellek választékát.

Ez így megy

Először adja meg a szállítási teljesítményt és az ellennyomást. Majd a szivattyú-útmutató megmutatja az összes ennek megfelelő adagolószivattyút. Választhat a listás vagy részletes nézet között. Az adatbázisban a ProMinent összes mágneses adagolószivattyúja, motoros adagolószivattyúja, folyamat-adagolószivattyúja és tömlőszivattyúja el van mentve. Ezek mintegy 30 különböző típussorozatba vannak felosztva.

A szivattyú pontos kiválasztása

Korlátozza be még jobban keresését, és kattintson különböző kiválasztási szempontokra. Meghatározott ágazatra, üzemmódra, közegre vagy viszkozitásra gondol? Vagy a kívánt szivattyút például robbanásveszélyes zónákban kell használni? A szivattyú-útmutató néhány kattintással elvezeti Önt a kívánt szivattyúhoz.


Termékek

Membrános adagolószivattyú, ProMinent EXtronic®

Az egyszeres szivattyú teljesítménytartománya: 1 – 60 l/h, 25 – 1 bar

Az EXtronic® membrános adagolószivattyú optimálisan alkalmas a folyékony közegek gáz-robbanásveszélyes helyeken és sújtólégveszélyes bányászatban való használatára, mivel 94/9/EK (ATEX) robbanásvédelmi EK-irányelv szerinti jóváhagyással rendelkezik. további információk

Előnyei

Optimális beállítás a robbanásveszélyes területen történő használatra

 • ATEX-kompatibilis az EExd IIC T6 és EExd I/IIC T6 szerint
 • Nagy üzemeltetési és működési biztonság a mikroprocesszoros vezérlés révén, amely a hálózati feszültség ingadozásait kiegyenlíti és automatikusan átvált 50-ről 60 Hz-es üzemre.
 • A 230 V-os üzemi feszültség által széleskörűen használható, külön kérés esetén 115 V-os feszültségre
 • Egyszerű bekötés a folyamatba a különböző vezérléstípusokkal (belső, külső érintkezős, analóg)
 • Gázt kibocsátó közegekhez is használható az önlégtelenítő fej révén

Membrános adagolószivattyú, Makro TZ

Az egyszeres szivattyú teljesítménytartománya: 260 – 2.100 l/h, 12 – 4 bar

Az állítható excenteres hajtóművel és mechanikusan kitérített többrétegű biztonsági membránnal ellátott Makro TZ dugattyús adagolószivattyú moduláris felépítése révén kiválóan hozzáhangolható az adott alkalmazás teljesítmény-követelményeihez. további információk

Előnyei

Nagy folyamatbiztonság:

 • Szabadalmaztatott többrétegű biztonsági membrán integrált membránszakadás-figyelmeztetéssel/-jelzéssel
 • Az adagolás reprodukálhatósága meghatározott feltételek és megfelelő telepítés esetén jobb, mint ±2% a 30 – 100%-os lökethossztartományban

Nagy rugalmasság:

 • A moduláris felépítés az egyes és kettős fejű változatokkal széles alkalmazási területet tesz lehetővé, ahol a kettős fejű kivitel ellenütemben (boxerelv) üzemel
 • A többszivattyús rendszereknél legfeljebb 4, akár különböző szállítási teljesítményű adagolóegység is kombinálható
 • 5 csökkentő hajtóműfokozat áll rendelkezésre
 • Ügyfélspecifikus kivitelek kérésre lehetségesek

Membrános adagolószivattyú, Makro/ 5

Az egyszeres szivattyú teljesítménytartománya: 1.540 – 4.000 l/h, 4 bar

A Makro/ 5 membrános adagolószivattyú reagensek és katalizátorok adagolására szolgál a vegyiparban. Moduláris felépítése révén kiválóan hozzáhangolható az adott alkalmazás teljesítmény-követelményeihez. további információk

Előnyei

Folyamatbiztonság:

 • Az adagolás reprodukálhatósága meghatározott feltételek és megfelelő telepítés esetén jobb, mint ±2% a 30 – 100%-os lökethossztartományban.

Nagy rugalmasság:

 • A moduláris felépítés az egyes és kettős fejű változatokkal széles alkalmazási területet tesz lehetővé, ahol a kettős fejű kivitel ellenütemben (boxerelv) üzemel
 • A többszivattyús rendszereknél legfeljebb 4, akár különböző szállítási teljesítményű adagolóegység is kombinálható
 • 5 csökkentő hajtóműfokozat áll rendelkezésre
 • Ügyfélspecifikus kivitelek kérésre lehetségesek

Forduljon hozzánk

»A csapatom és jómagam bármilyen kérdés esetén állunk rendelkezésére. Lépjen kapcsolatba velünk.«

+36 96 511 400  Ajánlatkérés elküldése   

Formanyomtatvány bezárása

Az Ön ajánlatkérése

Személyes adatok


további termék +
Fájlmelléklet
Feltöltés további fájl

Személyes adatok


Ellenőrizze adatait, és töltsön ki minden kötelező mezőt.
*Kötelezően kitöltendő mezők

Ellenőrzés és elküldés


Személyes adatok:
Megszólítás
Cím
Vezetéknév  
Keresztnév  
Vállalat
Ügyfélszám
E-mail cím
Telefonszám
Utca
Házszám
Település  
Ország
Visszahívás Igen

Visszalépés

Alkalmazások

1 2

ProMinent hírlevél - a legfrissebb hírek, személyre szabottan az Ön számára! Iratkozzon fel most