Keresési javaslatok

Membrános adagolószivattyúk

Tömített? Hermetikusan tömített!

Hermetikusan tömített adagolóegységeikkel és ellenálló anyagaikkal a ProMinent membrános folyamat-adagolószivattyúi problémamentesen szállítják az agresszív közegeket. De ez még nem minden, hiszen a karbantartás- és zavarmentes üzem ugyanennyire függ a membrán minőségétől is. A ProMinent ezért ügyel termékeinél a membrán nagyon magas élettartamára.

A bevált kombináció

Erős membránok, tömített adagolóegységek, ellenálló anyagok: Ez a kombináció pontosan megfelel a (szárazföldi/tengeri) olaj- és gázkitermelés, a finomítás, a vegyipar és a petrolkémia, a gyógyszergyártás és a kozmetikai ipar, valamint az élelmiszergyártás igényeinek. A feldolgozóipar számára a ProMinent speciális adagolószivattyúit ajánljuk.

Gyakorlatias előnyök

A lökethossz mikrométeres tartományban állítható, így garantálva a pontos beállításokat és a nagyfokú reprodukálhatóságot. Az üzem a hálózati feszültség ingadozásai esetén is megbízható marad a kiegyenlítésnek köszönhetően. Különböző vezérléstípusok gondoskodnak a folyamatokba történő egyszerű beillesztésről. Az adagolófej önlégtelenítő, így gázképző közegekhez is alkalmas.

Mozgásban maradni

A ProMinent mindig szivattyú-tartozékok széles választékát kínálja. Elvünk: A ProMinent szivattyúk bővíthetők, rugalmasan testreszabhatók és moduláris felépítésűek. Végül is a szivattyúnak kell Önhöz igazodnia, nem pedig fordítva.

Szivattyúválasztó

Hatalmas szivattyúválasztékunk van: 80 ágazat, 100 000 termék, végtelenül sokféle felhasználás. A ProMinent Szivattyúválasztója segít Önnek abban, hogy könnyen megtalálja az igényeinek megfelelő adagolószivattyút. Itt néhány kattintással megtalálja a megfelelő modellek listáját.

Így működik

Először adja meg a szállítási teljesítményt és az ellennyomást. Ezután a Szivattyúválasztó megmutatja az összes ennek megfelelő adagolószivattyút. Választhat a lista- és a részletes nézet között. Az adatbázis tartalmazza a ProMinent összes mágneses adagolószivattyúját, motoros adagolószivattyúját, folyamat-adagolószivattyúját és tömlőszivattyúját. Ezek mintegy 30 különböző típussorozatba vannak felosztva.

A szivattyú pontos kiválasztása

Szűkítse tovább a keresését különböző kiválasztási feltételek megadásával! Egy bizonyos ágazatnak vagy üzemmódnak, közegnek vagy a viszkozitásnak megfelelő terméket keres? Vagy a kívánt szivattyút például robbanásveszélyes zónákban kell használni? A Szivattyúválasztó néhány kattintással elvezeti Önt a kívánt szivattyúhoz.


Termékek

Membrános adagolószivattyú, ProMinent EXTRONIC

Az egyszeres szivattyú teljesítménytartománya: 1 – 60 l/h, 25 – 1 bar

Az EXTRONIC membrános adagolószivattyú optimálisan alkalmas a folyékony közegek gáz-robbanásveszélyes helyeken való használatára, mivel az a robbanásveszélyes légkörben való használatra szánt felszerelésekre és védelmi rendszerekre vonatkozó 2014/34/EU irányelv (ATEX) szerint engedélyezett. további információk

Előnyei

Optimális beállítás a robbanásveszélyes területen történő használatra

 • ATEX-kompatibilis az EExd IIC T6 és EExd I/IIC T6 szerint
 • Nagy üzemeltetési és működési biztonság a mikroprocesszoros vezérlés révén, amely a hálózati feszültség ingadozásait kiegyenlíti és automatikusan átvált 50-ről 60 Hz-es üzemre.
 • A 230 V-os üzemi feszültség által széleskörűen használható, külön kérés esetén 115 V-os feszültségre
 • Egyszerű bekötés a folyamatba a különböző vezérléstípusokkal (belső, külső érintkezős, analóg)
 • Gázt kibocsátó közegekhez is használható az önlégtelenítő fej révén

Makro TZ membrános adagolószivattyú

Az egyszeres szivattyú teljesítménytartománya: 260 – 2.100 l/h, 12 – 4 bar

Az állítható excenteres hajtóművel és mechanikusan kitérített többrétegű biztonsági membránnal ellátott MAKRO TZMb membrános adagolószivattyú moduláris felépítése révén kiválóan hozzáhangolható az adott alkalmazás teljesítmény-követelményeihez. további információk

Előnyei

Nagy folyamatbiztonság:

 • Szabadalmaztatott többrétegű biztonsági membrán integrált membránszakadás-figyelmeztetéssel/-jelzéssel
 • Az adagolás reprodukálhatósága meghatározott feltételek és megfelelő telepítés esetén jobb, mint ±2% a 30 – 100%-os lökethossztartományban

Nagy rugalmasság:

 • A moduláris felépítés az egyes és kettős fejű változatokkal széles alkalmazási területet tesz lehetővé, ahol a kettős fejű kivitel ellenütemben (boxerelv) üzemel
 • A többszivattyús rendszereknél legfeljebb 4, akár különböző szállítási teljesítményű adagolóegység is kombinálható
 • 5 csökkentő hajtóműfokozat áll rendelkezésre
 • Ügyfélspecifikus kivitelek kérésre lehetségesek

Forduljon hozzánk

»A csapatom és jómagam bármilyen kérdés esetén állunk rendelkezésére. Lépjen kapcsolatba velünk.«

+36 96 511 400 
Ajánlatkérés elküldése   

Formanyomtatvány bezárása

Az Ön ajánlatkérése

Személyes adatok


további termék +
Fájlmelléklet
Feltöltés további fájl

Személyes adatok


Ellenőrizze adatait, és töltsön ki minden kötelező mezőt.
*Kötelezően kitöltendő mezők

Ellenőrzés és elküldés


Személyes adatok:
Megszólítás
Cím
Vezetéknév  
Keresztnév  
Vállalat
Ügyfélszám
E-mail cím
Telefonszám
Utca
Házszám
Település  
Ország
Visszahívás Igen

Visszalépés

Alkalmazások

ProMinent hírlevél - a legfrissebb hírek, személyre szabottan az Ön számára! Iratkozzon fel most