Adagolórendszerek és adagolóberendezések

Az egésznek rendszere van

A folyadékokat adagoló önálló elemek jók, de a teljes rendszerek sok mindent leegyszerűsítenek. Egyetlen szállító és kapcsolattartó. Nincsenek csatlakoztatási problémák az egyes részegységek között. Nincs szükség saját szerelőkre. Kívánság szerint a teljes rendszert előre összeszerelve, üzemkészen szállítjuk és csupán a hidraulikát és az elektromos áramot kell csatlakoztatni. További lehetőségek: A rendszert a ProMinent szakemberei a helyszínen állítják össze és helyezik üzembe.

Nagy gyártási mélység a legjobb minőséghez

Valamennyi adagolórendszert a ProMinent gyártja. Ebbe tartoznak az olyan fő részegységek, mint az adagolószivattyúk, a vezérlők, az érzékelők és a tartályok. Majd a rendszert is mi állítjuk össze. Ezzel valósítjuk meg a saját magunk és az ügyfeleink garantált ProMinent minőségre vonatkozó kívánságát.

Jó tanácsok, jó megoldások

Ismerjük a különböző alkalmazások jellegzetességeit. Éppen ezért vagyok képesek gyorsan egyszerű tanácsokat adni. Közönséges rendszer? Alkalmazásspecifikus adagolórendszer? Egyedi, különleges rendszer? Hogy melyik a legjobb megoldás az Ön számára, majd együtt kitaláljuk. Már csak egy dolog kell a döntéshez - mégpedig a legjobb minőség.

Ottó Horváth

Managing Director, ProMinent Magyarország Kft.

»Please send us your request! We will contact you shortly.«

+36 96 511 400  Send Information   

Ihre Anfrage

personal information


anotherprdct +
appendix Maximum file size 10 MB
upload nextfile

personal information


mandatorytext
*mandatory fields

check and send


:
address
title
lastname  
firstname  
company
customer id
email
phone
street
housenumber
city  
country
callback yes

back

1 2 3 4 5 6 7 8