Suggestions

Adagolórendszerek és adagolóberendezések

Az egésznek rendszere van

A folyadékokat adagoló önálló elemek jók, de a teljes rendszerek sok mindent leegyszerűsítenek. Egyetlen szállító és kapcsolattartó. Nincsenek csatlakoztatási problémák az egyes részegységek között. Nincs szükség saját szerelőkre. Kívánság szerint a teljes rendszert előre összeszerelve, üzemkészen szállítjuk és csupán a hidraulikát és az elektromos áramot kell csatlakoztatni. További lehetőségek: A rendszert a ProMinent szakemberei a helyszínen állítják össze és helyezik üzembe.

Nagy gyártási mélység a legjobb minőséghez

Valamennyi adagolórendszert a ProMinent gyártja. Ebbe tartoznak az olyan fő részegységek, mint az adagolószivattyúk, a vezérlők, az érzékelők és a tartályok. Majd a rendszert is mi állítjuk össze. Ezzel valósítjuk meg a saját magunk és az ügyfeleink garantált ProMinent minőségre vonatkozó kívánságát.

Jó tanácsok, jó megoldások

Ismerjük a különböző alkalmazások jellegzetességeit. Éppen ezért vagyok képesek gyorsan egyszerű tanácsokat adni. Közönséges rendszer? Alkalmazásspecifikus adagolórendszer? Egyedi, különleges rendszer? Hogy melyik a legjobb megoldás az Ön számára, majd együtt kitaláljuk. Már csak egy dolog kell a döntéshez - mégpedig a legjobb minőség.

Contact us

Ottó Horváth

Managing Director, ProMinent Magyarország Kft.

»Please send us your request! We will contact you shortly.«

+36 96 511 400  Send request   

Close Form

Your Request

Personal Information


Further product +
Attachment Maximum file size 10 MB
Upload Next file

Personal Information


Please fill in all mandatory fields.
*Mandatory fields

Check and Send


Personal Information:
Salutation
Title
Last name  
First name  
Company
Customer ID
E-mail address
Phone
Street
House no.
City  
Country
Callback Yes

Back

Applications

1 2 3 4 5 6 7