Keresési javaslatok

Digitális megoldás – DULCONNEX

Webalapú. Hálózatba kötött. Átlátható. Digitális folyadékmenedzsment a DULCONNEX-szel.

ProMinent a DULCONNEX-szel okos megoldást kínál Önnek berendezései komponenseinek digitális hálózatba kapcsolására. A DULCONNEX alapját olyan robusztus, hálózatba köthető termékek képzik, amelyek az üzemeltetési feltételeknek megfelelően egyedileg testreszabhatók. Egy berendezés összes komponensének hálózatba kapcsolása lehetővé teszi az adagolószivattyúk, fertőtlenítő rendszerek, mérő- és szabályozókészülékek, valamint érzékelők optimális együttműködését, ezáltal növeli a folyamat biztonságát és a berendezés hatékonyságát.

Valós időben történő, helytől független berendezésfelügyelet

A DULCONNEX folyamatos rálátást biztosít Önnek telepített szivattyúi összes fontos adatára és mérési értékeire. Felügyelje berendezése állapotát valós időben, és profitáljon a folyamatos dokumentációból. Ellenőrizze útközben a készülékadatokat biztonságosan és megbízhatóan. Ehhez egyszerűen használja az Önnek megfelelő végkészüléket: okostelefont, tabletet vagy PC-t. Konfigurálható riasztások és értesítések tájékoztatják Önt a hét minden napján a nap 24 órájában a fontos eseményekről.

A DULCONNEX segítségével mindig képes lesz arra, hogy időben tudjon cselekedni. Mindegy, hogy hűtővízről, uszodavízről, ivóvízről, szennyvízről vagy ipari és folyamatvízről van-e szó – a DULCONNEX segíti Önt abban, hogy biztosítsa a folyadék megbízható kezelését.

Termékek

új

DULCONNEX Gateway

A DULCONNEX Gateway valamennyi szabványszerűen támogatott termék adatait biztonságosan és megbízhatóan továbbítja a DULCONNEX Cloud-ba. további információk

Előnyei

 • Web alapú folyadékmenedzsment
 • Gyors üzembe helyezés
 • Kommunikáció WiFin keresztül
új

DULCONNEX Blue

Mobilalkalmazás Androidra és iOS-re

A mobil terméktámogatás következő generációja a ProMinenttől – DULCONNEX Blue. Az okosalkalmazás lehetővé teszi az intelligens szivattyúk kényelmes kezelését Bluetooth kapcsolattal. további információk

Előnyei

 • A szivattyúk egyszerű kezelése és konfigurációja nehezen elérhető telepítési környezetben
 • A készülék állapot- és teljesítményadatainak valós idejű monitorozása biztonságos távolságból
 • A támogatott ProMinent termékek megbízható távoli vezérlése
 • Felhasználóbarát kezelés az intuitív és többnyelvű felületnek köszönhetően
 • Hatékony összeállítás a konfiguráció egyszerű másolásával egy szivattyúról a többire
 • Súlyos üzemzavar esetén gyorsan rendelkezésre áll a kompetens segítség - egy gombnyomással előállítható hibajelentések, amelyek közvetlenül megoszthatók a helyi szervizzel
új

DULCONNEX Platform

Webalapú IIoT-platform digitális folyadékmenedzsmentre

A DULCONNEX Platform egy webalapú IIoT-platform digitális folyadékmenedzsmentre. A webes alkalmazás egyszerű és helyfüggetlen hozzáférést kínál a berendezések és folyamatok minden releváns adatára, ezáltal növeli a berendezések kihasználhatóságát. A fontos paraméterek folyamatos felügyelete által optimalizálható a folyamatminőság és a munkatársak biztonsága. Az átfogó jegyzőkönyvezés és a jelentések automatizált létrehozása megkönnyíti a dokumentációs kötelezettségek teljesítését. további információk

Előnyei

 • Minid egy lépéssel az események előtt – A rendszerek állapotának és működésének folyamatos megfigyelése, az e-mail értesítési funkciókkal konfigurálható riasztásoknak köszönhetően lehetséges időben reagálni. Súlyos üzemzavar esetén egyszerűen előállítható dokumentációk, hogy a lehető leggyorsabban érkezzen a kompetens segítség.
 • Több átláthatóság és biztonság – Már a potenciálisan veszélyes környezetbe történő belépés előtt megismerhető a folyamatok és berendezések pontos állapota. Minden mérési érték és berendezésadat teljes története, valamint ezek megbízható tárolása a felhőben védelmet nyújt a manipulációk és az adatvesztés ellen.
 • A szervizelések hatékonyabb tervezése és előkészítése – Mivel az állapot- és teljesítményadatokhoz helyfüggetlenül hozzá lehet férni, minimálisra csökkenthetők a vizsgálati és dokumentációs célú utazások. A berendezés állapotának pontos előzetes ismerete lehetővé teszi a szerviztevékenységek optimális előkészítését is.
 • A berendezés megnövelt rendelkezésre állása és optimalizált folyamatminőség – A szabadon kombinálható paraméterek diagrammos ábrázolása lehetővé teszi a folyamatok részletes elemzését és segíti az optimalizációs lehetőségek azonosítását.
 • A jogszabályokban előírt dokumentációs kötelezettségek könnyebb teljesítése – A folyamatos jegyzőkönyvezésnek, az automatikus jelentésgenerálásnak és az egyszerű exportfunkciónak köszönhetően jelentősen kevesebb ráfordítással előállíthatók a szabályszerű működést igazoló dokumentumok.

Forduljon hozzánk

»A csapatom és jómagam bármilyen kérdés esetén állunk rendelkezésére. Lépjen kapcsolatba velünk.«

+36 96 511 400 
Ajánlatkérés elküldése   

Formanyomtatvány bezárása

Az Ön ajánlatkérése

Személyes adatok


további termék +
Fájlmelléklet
Feltöltés további fájl

Személyes adatok


Ellenőrizze adatait, és töltsön ki minden kötelező mezőt.
*Kötelezően kitöltendő mezők

Ellenőrzés és elküldés


Személyes adatok:
Megszólítás
Cím
Vezetéknév  
Keresztnév  
Vállalat
Ügyfélszám
E-mail cím
Telefonszám
Utca
Házszám
Település  
Ország
Visszahívás Igen

Visszalépés

Alkalmazások

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

ProMinent hírlevél - a legfrissebb hírek, személyre szabottan az Ön számára! Iratkozzon fel most