Keresési javaslatok
"[8897, 11681, 8896, 11680, 20738, 11669, 11649, 11648, 11661, 11683, 11660, 11663, 11685, 11665, 11667, 11666, 11670, 384, 11658, 11657, 11679, 57856, 840, 10948, 11650, 11672, 11671, 11652, 11674, 11654, 11653, 11678, 1802, 11655, 11677]";"[Getränkeindustrie, Getränkeindustrie, agricultural economics]";"[value]";"[p-dulcometer-dialog-daca, p-sensors-ph, p-sensors-free-chlorine]";"";"Aus heiß mach kalt – geregelte Flaschenkühlung";"";"A forró lehűtése – szabályozott palackhűtés";"A forró lehűtése szabályozott palackhűtés";"";"";"";"A forró lehűtése – szabályozott palackhűtés";"

";"

A gyümölcslé frissen kerül a fogyasztó asztalára. Ezért a palackozási folyamatban a palackhigiénia áll az első helyen. Az egyik legnagyobb kínai élelmiszergyártó ebben a ProMinent mérés- és szabályozástechnikájára támaszkodik.

";"

";"

A vízparaméterek megbízható ellenőrzése

Az Uni-President Enterprises Corp. a legnagyobb kínai gyümölcslégyártó, székhelye Taivan ötödik legnagyobb városában, Tainan tengeri kikötővárosban található. A vállalat ebben az évben ünnepli 50 éves fennállását, és több, mint 5000 munkatársat foglalkoztat. A gyümölcslé mellett tejet, száraztésztát, kenyeret, reformélelmiszert és más élelmiszereket gyártanak és értékesítenek világszerte.

Palackozóüzeme bővítése keretében az élelmiszergyártónak megbízható mérés- és szabályozástechnikára volt szüksége. Hiszen a palackozási folyamat közben a gyümölcslépalackok 70 és 80 °C közötti hőmérsékletet érnek el. Ezt követően ismét a környezeti hőmérsékletre kell ezeket lehűteni, és felületüket fertőtleníteni kell. A régóta fennálló üzleti kapcsolat alapján a szükséges vízparaméterek felügyeleténél a választás a ProMinent bevált minőségi termékeire esett.

";"

Fő adatok

";"

Intelligens érzékelők igényes feladatokra

A gyümölcslével való megtöltés után a palackok egy kétfokozatú berendezésen haladnak át: Az első fokozatban a palackok egy 45 °C meleg hűtő- és fertőtlenítő oldatos, a második fokozatban még egyszer egy 32 °C-os permetet kapnak. A kipermetezett hűtő- és fertőtlenítő víz egy tárolótartályban gyűlik össze, amelyben az újbóli felhasználáshoz klóros dúsítást kap.

E folyamat során a szükséges vízparaméterek betartásához a ProMinent következő termékeit használják: Két dialog DACa szabályozó, egy-egy csatornával a klór méréséhez és egy csatornával a pH-érték meghatározásához; hőmérséklet-kompenzált, DULCOTEST® CBR1-mA típusú klórérzékelők a szennyezett és akár 9,5-ös pH-értékű vízben történő használatra; PHER-112 SE típusú pH-érzékelők a 80 °C-ig terjedő hőmérsékleteken és 6 bar-ig terjedő nyomáson történő használatra. A szükséges klórt ugyancsak a ProMinent szivattyúk adagolják pontosan.

";"";"";"[beverage_fruit_juice_1:MEDIASTORE_LEAF]@679083b9";"";"

A palackok lehűtve, a palackok megtisztítva

A dialog DACa kétcsatornás szabályozóval és a ProMinent robusztus érzékelőivel a palackok optimális fertőtlenítése és hűtése mindig biztosítható. Időközben az Uni-President Enterprises Corp. már 70 ilyen mérő- és szabályozórendszert használ palackozó üzemében. Emellett PLC-vezérlésre csatlakoztatva a berendezés a központi irányítópultról ellenőrizhető. Végeredményben egy tiszta és hatékony megoldás!

";"[beverage_fruit_juice_2:MEDIASTORE_LEAF]@c65075d";"";"[i_beverage_1:MEDIASTORE_LEAF]@655acd71";"";"";"[(undefined)]@f2071dd";""

A forró lehűtése – szabályozott palackhűtés

A gyümölcslé frissen kerül a fogyasztó asztalára. Ezért a palackozási folyamatban a palackhigiénia áll az első helyen. Az egyik legnagyobb kínai élelmiszergyártó ebben a ProMinent mérés- és szabályozástechnikájára támaszkodik.

A vízparaméterek megbízható ellenőrzése

Az Uni-President Enterprises Corp. a legnagyobb kínai gyümölcslégyártó, székhelye Taivan ötödik legnagyobb városában, Tainan tengeri kikötővárosban található. A vállalat ebben az évben ünnepli 50 éves fennállását, és több, mint 5000 munkatársat foglalkoztat. A gyümölcslé mellett tejet, száraztésztát, kenyeret, reformélelmiszert és más élelmiszereket gyártanak és értékesítenek világszerte.

Palackozóüzeme bővítése keretében az élelmiszergyártónak megbízható mérés- és szabályozástechnikára volt szüksége. Hiszen a palackozási folyamat közben a gyümölcslépalackok 70 és 80 °C közötti hőmérsékletet érnek el. Ezt követően ismét a környezeti hőmérsékletre kell ezeket lehűteni, és felületüket fertőtleníteni kell. A régóta fennálló üzleti kapcsolat alapján a szükséges vízparaméterek felügyeleténél a választás a ProMinent bevált minőségi termékeire esett.

Fő adatok

  • A vízparaméterek biztonságos felügyelete és vezérlése a PET- és gázpalackok szabályozókörrel történő fertőtlenítésére és hűtésére
  • A klór folyamatos mérése és a pH-érték egyidejű rögzítése
  • Nagyteljesítményű érzékelők használata a szennyezett vízben, 80 °C-ig terjedő magas hőmérsékleteken és 9,5-ig terjedő pH-értékek mellett

Intelligens érzékelők igényes feladatokra

A gyümölcslével való megtöltés után a palackok egy kétfokozatú berendezésen haladnak át: Az első fokozatban a palackok egy 45 °C meleg hűtő- és fertőtlenítő oldatos, a második fokozatban még egyszer egy 32 °C-os permetet kapnak. A kipermetezett hűtő- és fertőtlenítő víz egy tárolótartályban gyűlik össze, amelyben az újbóli felhasználáshoz klóros dúsítást kap.

E folyamat során a szükséges vízparaméterek betartásához a ProMinent következő termékeit használják: Két dialog DACa szabályozó, egy-egy csatornával a klór méréséhez és egy csatornával a pH-érték meghatározásához; hőmérséklet-kompenzált, DULCOTEST® CBR1-mA típusú klórérzékelők a szennyezett és akár 9,5-ös pH-értékű vízben történő használatra; PHER-112 SE típusú pH-érzékelők a 80 °C-ig terjedő hőmérsékleteken és 6 bar-ig terjedő nyomáson történő használatra. A szükséges klórt ugyancsak a ProMinent szivattyúk adagolják pontosan.

A palackok lehűtve, a palackok megtisztítva

A dialog DACa kétcsatornás szabályozóval és a ProMinent robusztus érzékelőivel a palackok optimális fertőtlenítése és hűtése mindig biztosítható. Időközben az Uni-President Enterprises Corp. már 70 ilyen mérő- és szabályozórendszert használ palackozó üzemében. Emellett PLC-vezérlésre csatlakoztatva a berendezés a központi irányítópultról ellenőrizhető. Végeredményben egy tiszta és hatékony megoldás!

  • A palackok optimális fertőtlenítése és hűtése
  • A klórkoncentráció megbízható vezérlése és szabályozása
  • A pH-érték folyamatos felügyelete és beállítása
  • Egyszerű telepítés és beépítés a meglévő berendezésekbe

Felhasznált termékek - A forró lehűtése – szabályozott palackhűtés

Forduljon hozzánk

»A csapatom és jómagam bármilyen kérdés esetén állunk rendelkezésére. Lépjen kapcsolatba velünk.«

+36 96 511 400  Ajánlatkérés elküldése   

Formanyomtatvány bezárása

Az Ön ajánlatkérése

Személyes adatok


további termék +
Fájlmelléklet
Feltöltés további fájl

Személyes adatok


Ellenőrizze adatait, és töltsön ki minden kötelező mezőt.
*Kötelezően kitöltendő mezők

Ellenőrzés és elküldés


Személyes adatok:
Megszólítás
Cím
Vezetéknév  
Keresztnév  
Vállalat
Ügyfélszám
E-mail cím
Telefonszám
Utca
Házszám
Település  
Ország
Visszahívás Igen

Visszalépés

További gyakorlati példák ehhez az ágazathoz

1 2 3 4 5

ProMinent Newsletter - customized to your industry. Register now .