Háztartási vízellátás technika

Védőréteg a vezetékhálózatban

A rozsda- és vízkőképződés megakadályozható. Ahhoz, hogy a vezetékhálózat megkaphassa a védőréteget, a ProMinent adagolóberendezések szilikát, foszfát vagy szilikát-foszfát keverékeket adagolnak. Ez a folyadékadalék megvédi a csővezetékeket, a szerelvényeket és a berendezéseket, pl. a bojlereket, a mosó- és mosogató gépeket a korróziótól és a vízkőlerakódástól, mert az adalékok csökkentik a víz agresszivitását és a lerakódásképződést.

És folyik, mert folyhat

Vízátfolyásnál a rögzített impulzustávolsággal működő vízóra mindig az átfolyásnak megfelelően ad impulzusokat az adagolószivattyúnak. Az adagolószivattyú impulzusonként végrehajt egy löketet és adagolja a vegyszeroldatot. A löketenkénti adagolási mennyiség a löketbeállító gombbal 100 – 50%-os tartományban fokozatmentesen állítható be.

De állandóra kérjük szépen

A vegyszeradagolásnak állandónak és a mennyiségnek megfelelőnek kell lenni. Ezt a ProMinent háztartási vízellátás technológia mindezt a kis lefutási határral és a rövid impulzustávolsággal éri el. Az eljárás sikere a kis vízmennyiségtől egészen a legnagyobb terhelésig garantált.

Adagolókészülék, Promatik®

A 4 – 25 m3/ó közötti átfolyások számára.

A Promatik® proporcionális adagolókészüléket az ivóvizes területen az olyan folyékony közegek, mint az EXACTAPHOS®átfolyásfüggő, beállítható adagolására használjuk. Ez a szerkezet a Beta® adagolószivattyúból, a kontaktus vízmérőből, a talpszelepes szívógarnitúrából, a szintkapcsolóból és a fali konzolból, továbbá az adagolószelepből és az adagolóvezetékből épül fel. more

Előnyei

  • DVGW ellenőrzött az EXACTAPHOS® adagolóoldattal kapcsolatban. DVGW sz. NW-9101 CM 0179.
  • Az EXACTAPHOS® adagolóoldatokat a Promatik® adagolókészülékek adagolási teljesítményére hangolták.
  • A vízmérő beszerelési helyzete vízszintes vagy függőleges.

Ottó Horváth

Managing Director, ProMinent Magyarország Kft.

»Please send us your request! We will contact you shortly.«

+36 96 511 400  Send Information   

Ihre Anfrage

personal information


anotherprdct +
appendix Maximum file size 10 MB
upload nextfile

personal information


mandatorytext
*mandatory fields

check and send


:
address
title
lastname  
firstname  
company
customer id
email
phone
street
housenumber
city  
country
callback yes

back

1 2