Keresési javaslatok

Találékonyan, haladó módon és a világra nyitottan

A mágneses adagolószivattyú feltalálása óta a nagyteljesítményű adagolástechnika és a hatékony vízkezelési és vízfertőtlenítési technológia világszerte jelenlévő partnerévé váltunk.

A heidelbergi székhelyű ProMinent vállalatcsoport több mint 60 éve fejleszt és gyárt a folyadékok adagolására szolgáló részegységeket és rendszereket, valamint vízkezelési és vízfertőtlenítési megoldásokat.

Alapjaink

A ProMinent globális sikertörténetét a több évtizedes mérnöki szaktudáson, szilárd alkalmazási ismereteken és folyamatos megújulási készségen alapuló, kiváló minőségű termékek képezik. Ez okból a vállalatcsoport folyamatosan beruház a kutatásba és fejlesztésbe. A ProMinent emellett nagy gyártási vertikummal rendelkezik összesen tizenegy gyártó telephelyén, Heidelbergben és világszerte. Ezt garantálja a vevőinknek nyújtott optimális minőséget és függetlenít minket a beszállítói piac ingadozásaitól.

Célunk

Az átgondolt megoldásokba csomagolt moduláris ProMinent portfólió a legkülönbözőbb ágazatokban lévő ügyfeleink számára maximális biztonságot és hatékonyságot tesz lehetővé – az adott gyártási folyamatokban mindenkor és mindenhol.
A vevőhöz való közelség annyit tesz számunkra, hogy a vevővel közösen megfelelő megoldást dolgozzunk ki egyedi elképzelésére. A személyes alkalmazási tanácsadás és a gördülékeny projekt-lebonyolítás ugyanúgy szolgáltatásaink részét képezi, mint az átfogó szerviz a világ minden pontján.

Hivatásunk

Szenvedéllyel és elkötelezettséggel, tudatosan állunk a környezetkímélő, fenntartható és gazdaságos megoldások mögé az adagolástechnikában és vízkezelésben.
Több, mint 100 országban mintegy 2800 munkatársunk dolgozik saját értékesítő, gyártó és szerviztársaságainkban nap mint nap azért, hogy vevőinknek minden termékhez gyors és megbízható szolgáltatást nyújtson. Hiszen a ProMinent vállalatcsoport vezető helye a világpiacon egyre újabb csúcsteljesítményekre sarkall, egyúttal felelősségteljes gondolkodásra és cselekvésre is kötelez minket.

A ProMinent mozgásban

  • A videó lejátszásához sütik használata szükséges. Itt beállíthatja a sütik kiválasztását, hogy megnézhesse ezt a videót.

Forduljon hozzánk

»A csapatom és jómagam bármilyen kérdés esetén állunk rendelkezésére. Lépjen kapcsolatba velünk.«

+36 96 511 400 
Ajánlatkérés elküldése   

Formanyomtatvány bezárása

Az Ön ajánlatkérése

Személyes adatok


Fájlmelléklet
Feltöltés további fájl

Személyes adatok


Ellenőrizze adatait, és töltsön ki minden kötelező mezőt.
*Kötelezően kitöltendő mezők

Ellenőrzés és elküldés


Személyes adatok:
Megszólítás
Cím
Vezetéknév  
Keresztnév  
Vállalat
Ügyfélszám
E-mail cím
Telefonszám
Utca
Házszám
Település  
Ország
Visszahívás Igen

Visszalépés

ProMinent hírlevél - a legfrissebb hírek, személyre szabottan az Ön számára! Iratkozzon fel most