Keresési javaslatok

Tömlős adagolószivattyúk

Ezt nyújtják:

A tömlős adagoló szivattyúk 10 ml/h és 30 l/h közti teljesítmény-területen kerülnek használatra. Ennek során akár 7 bar nyomással szemben is szállítanak. A ProMinent által alkalmazott nagyteljesítményű tömlők különösen figyelemre méltó élettartamuk és vegyi terhelhetőségük kapcsán tűnnek ki.

Így működnek:

A házon lévő tömlőt egy rotoron található görgők fogják le. A rotor forgó mozgása a lefogott helyet a kívánt továbbítási irányba mozgatja, a közeg így szállításra kerül. Miután a görgő a közeget az adagolófejben lévő tömlőn átnyomta, a tömlő ismételten tehermentesítésre kerül. Az ismételten felemelkedő tömlő alulnyomást hoz létre, amely a friss médiumot a tömlőbe szívja.

A rotor sebességének emelkedésével a szállított mennyiség lineárisan nő.

Alkalmazási terület:

 • Szennyvízkezelés: Magas viszkozitású közegek / polimer oldatok adagolása
 • Ivóvízkezelés: Fertőtlenítőszerek adagolása
 • Élelmiszeripar: nyírásérzékeny közegek, aromák, kiegészítő anyagok
 • Papíripar: Adalékok adagolása
 • Hűtőkörök: Korróziógátlók és biocidok adagolása
 • Műanyaggyártás: Kiegészítő anyagok adagolása
 • Általános használat: Vegyszeradagolás 30 l/h-ig

Különlegesség:

DULCO flex tömlős adagoló szivattyúink ideális módon kötik össze a tömlős szivattyúk és az adagoló szivattyúk előnyeit. Támogatják pl. az adagonkénti vagy arányos adagolást. Az adagolási pontosság médiumtól függően ±1%-ig terjed. A DULCOnneX-en keresztül összeköthető folyadékkezelő felületünkkel, és ez lehetővé teszi a távfelügyeletet. Ugyanolyan megbízhatóan dolgoznak, mint egyéb adagoló szivattyúink, önfelszívók, és nem lép fel náluk probléma kigázosító közegek esetén. Az okos tömlőváltási folyamatnak köszönhetően ezek a legrövidebb időn belül és a legkisebb anyaghasználás mellett lezárásra kerülnek.

szivattyú-útmutató

Hatalmas szivattyú-választékunk van: 80 ágazat, 100 000 termék, végtelenül sok alkalmazás. Ahhoz, hogy az ideális adagolószivattyút valóban jól megtalálhassa, a ProMinent létrehozta a szivattyú-útmutatót. Itt néhány kattintással megtalálja a megfelelő modellek választékát.

Ez így megy

Először adja meg a szállítási teljesítményt és az ellennyomást. Majd a szivattyú-útmutató megmutatja az összes ennek megfelelő adagolószivattyút. Választhat a listás vagy részletes nézet között. Az adatbázisban a ProMinent összes mágneses adagolószivattyúja, motoros adagolószivattyúja, folyamat-adagolószivattyúja és tömlőszivattyúja el van mentve. Ezek mintegy 30 különböző típussorozatba vannak felosztva.

A szivattyú pontos kiválasztása

Korlátozza be még jobban keresését, és kattintson különböző kiválasztási szempontokra. Meghatározott ágazatra, üzemmódra, közegre vagy viszkozitásra gondol? Vagy a kívánt szivattyút például robbanásveszélyes zónákban kell használni? A szivattyú-útmutató néhány kattintással elvezeti Önt a kívánt szivattyúhoz.


Közvetlenül a szivattyú útmutatóhoz

Termékek

új

DULCO flex Control tömlős adagolószivattyú

Szállítási mennyiség 10 ml/h és 30 l/h között akár 7 barig terjedő ellennyomáson

A DULCO flex Control kigázoló, viszkózus, dörzsölő vagy nyírásérzékeny közegeket adagol, és új elvárásokat fogalmaz meg az adagolás területén. Jelen tömlős szivattyúval minden folyamatkörülmény között végrehajtható lineáris és ismételt adagolás is. A tömlőcsere egyszerűen végrehajtható. további információk

Előnyei

 • Adagolási teljesítmény beállítása közvetlenül l/h-ban vagy gph-ban
 • Egyszerű tömlőcsere
 • Nem lépnek fel problémák erősen kigázoló közegek vagy légzárványok esetén sem
 • Pl. akár 10 000 mPas viszkozitásig alkalmas
 • Kizárólagos közegérintkezés tömlőben
 • Sokoldalú vezérlési lehetőségek, pl. analóg 0/4-20 mA jelen keresztül, kontaktvezérlésen keresztül vagy folyamatvezérlő rendszeren keresztül

Forduljon hozzánk

»A csapatom és jómagam bármilyen kérdés esetén állunk rendelkezésére. Lépjen kapcsolatba velünk.«

+36 96 511 400  Ajánlatkérés elküldése   

Formanyomtatvány bezárása

Az Ön ajánlatkérése

Személyes adatok


további termék +
Fájlmelléklet
Feltöltés további fájl

Személyes adatok


Ellenőrizze adatait, és töltsön ki minden kötelező mezőt.
*Kötelezően kitöltendő mezők

Ellenőrzés és elküldés


Személyes adatok:
Megszólítás
Cím
Vezetéknév  
Keresztnév  
Vállalat
Ügyfélszám
E-mail cím
Telefonszám
Utca
Házszám
Település  
Ország
Visszahívás Igen

Visszalépés

Alkalmazások

1 2 3 4 5 6 7 8

ProMinent Newsletter - customized to your industry. Register now .