Folyamat adagolószivattyúk

Kompromisszumok nélkül

Az igényes petrokémiai, olaj- és gázipari alkalmazásoknál nincs kompromisszum. Mérgező, korrozív és gyúlékony anyagok adagolásánál a kockázatokat teljesen ki kell zárni. Rendkívül magas nyomásról és extrém hőmérsékletről beszélünk, amikkel a megbízható adagolószivattyúknak szembe kell nézni. Mi felelhet meg jobban ezeknek az igényes alkalmazásoknak, mint a ProMinent csúcstechnológiája?

Négy lépésben a megfelelő szivattyútípushoz

  • Adja meg a szállítási teljesítményt liter per óra [l/ó] egységben
  • Adja meg az ellennyomást bar értékben
  • Keresse meg a két érték érintkezési pontját, majd válassza ki az elvárt adatokhoz legközelebb eső szivattyútípust

Szivattyú útmutató

A szivattyúkínálat hatalmas: 80 üzletág, 100 000 termék és szinte végtelen felhasználási mód. A ProMinent létrehozta a Szivattyú útmutatót, hogy könnyen megtalálhassa az Ön számára ideális szivattyút. Itt néhány kattintással eljuthat a megfelelő modellválasztékhoz.

Így működik

Először adja meg a szállítási teljesítményt, majd az ellennyomást. Ezt követően a Szivattyú útmutató megjeleníti az összes megfelelő adagolószivattyút. Itt kiválaszthatja a listanézetet, illetve a részletek megjelenítését. Az adatbank tartalmazza a ProMinent összes mágneses, motoros, folyamat adagolószivattyúját, illetve tömlőszivattyúját. Mindazt több, mint 30 különböző terméksorozatra bontva.

Szivattyúk pontosítása

A keresés további szűkítéséhez kattintson a különböző keresési szempontokra. Van konkrét elképzelése az üzletág, az üzemmód, a szállítandó anyag, illetve a viszkozitás vonatkozásában? Vagy az adott szivattyút robbanásveszélyes környezetben kívánja használni? Néhány kattintás után a Szivattyú útmutató a kívánt szivattyúhoz vezeti Önt.


Zum Pump-Guide

Ottó Horváth

Managing Director, ProMinent Magyarország Kft.

»Please send us your request! We will contact you shortly.«

+36 96 511 400  Send Information   

Ihre Anfrage

personal information


anotherprdct +
appendix Maximum file size 10 MB
upload nextfile

personal information


mandatorytext
*mandatory fields

check and send


:
address
title
lastname  
firstname  
company
customer id
email
phone
street
housenumber
city  
country
callback yes

back

1 2