Keresési javaslatok

Folyamat-adagolószivattyúk

Nincsenek kompromisszumok

A rendkívül igényes petrokémiai vagy olaj- és gázipari alkalmazásokban nincsenek kompromisszumok. A mérgező, korrozív és gyúlékony folyadékok adagolásakor jelentkező kockázatokat teljesen ki kell zárni. Nagyon nagy nyomásokról és extrém hőmérsékletekről beszélünk, amelyekkel a megbízható adagolószivattyúknak szembe kell nézniük. Mi lehet jobb az igényes alkalmazásoknak, mint a ProMinent csúcstechnológia?

Négy lépésben a megfelelő szivattyútípushoz

  • Határozza meg a szállítási teljesítményt liter pro órában [l/h]
  • Határozza meg az ellennyomást bar-ban
  • Keresse meg e két érték metszéspontját, és válassza ki az ehhez legközelebbi szivattyútípust

szivattyú-útmutató

Hatalmas szivattyú-választékunk van: 80 ágazat, 100 000 termék, végtelenül sok alkalmazás. Ahhoz, hogy az ideális adagolószivattyút valóban jól megtalálhassa, a ProMinent létrehozta a szivattyú-útmutatót. Itt néhány kattintással megtalálja a megfelelő modellek választékát.

Ez így megy

Először adja meg a szállítási teljesítményt és az ellennyomást. Majd a szivattyú-útmutató megmutatja az összes ennek megfelelő adagolószivattyút. Választhat a listás vagy részletes nézet között. Az adatbázisban a ProMinent összes mágneses adagolószivattyúja, motoros adagolószivattyúja, folyamat-adagolószivattyúja és tömlőszivattyúja el van mentve. Ezek mintegy 30 különböző típussorozatba vannak felosztva.

A szivattyú pontos kiválasztása

Korlátozza be még jobban keresését, és kattintson különböző kiválasztási szempontokra. Meghatározott ágazatra, üzemmódra, közegre vagy viszkozitásra gondol? Vagy a kívánt szivattyút például robbanásveszélyes zónákban kell használni? A szivattyú-útmutató néhány kattintással elvezeti Önt a kívánt szivattyúhoz.


Közvetlenül a szivattyú útmutatóhoz

Termékcsoportok

Forduljon hozzánk

»A csapatom és jómagam bármilyen kérdés esetén állunk rendelkezésére. Lépjen kapcsolatba velünk.«

+36 96 511 400  Ajánlatkérés elküldése   

Alkalmazások

1 2

ProMinent Newsletter - customized to your industry. Register now .