Keresési javaslatok

Felelősségi nyilatkozat

1. Szerzői jogok

A jelen weboldalon található összes szöveg, kép, ábra, animáció, videó, hanganyag és egyéb tartalom szerzői jogi védelem alatt áll, és minden kapcsolódó jog kizárólag a ProMinent vállalatcsoportot (a ProMinent GmbH és társult vállalatai) illeti meg. A ProMinent GmbH írásbeli hozzájárulása nélkül tilos a jelen weboldal tartalmait kereskedelmi célból lemásolni, továbbítani, módosítani vagy harmadik fél számára hozzáférhetővé tenni. Felhívjuk a figyelmét, hogy a weboldalakon fellelhető képek harmadik fél szerzői jogának hatálya alá eshetnek.

2. Védjegyjogok

Ellenkező utalás hiányában a jelen weboldalon található valamennyi védjegy és árumegjelölés védjegyjogi védelem alá esik. Ez elsősorban védjegyekre, típusjelölésekre, logókra és emblémákra vonatkozik.

3. Szavatosság

A jelen weboldal tartalmát és a megjelenített információkat körültekintően állítottuk össze, és rendszeresen frissítjük. Ennek ellenére nem garantálható, hogy a közölt információk mindenkor naprakészek, hibátlanok és pontosak. A közvetlenül vagy közvetve a weboldal használatára visszavezethető károkkal kapcsolatos minden felelősséget kizárunk, hacsak nem állapítható meg szándékosság vagy súlyos gondatlanság.

A ProMinent vállalatcsoport (a ProMinent GmbH és társult vállalatai) fenntartja magának a jogot, hogy a weboldalon előzetes értesítés nélkül változtatásokat vagy kiegészítéseket eszközöljön.

4. Hivatkozások

Kínálatunkban szerepelnek harmadik felek külső weboldalaira mutató hivatkozások, melyek tartalmára azonban nincs befolyásunk. Éppen ezért ezen idegen tartalmakért nem vállalunk felelősséget sem. A hivatkozott oldalakon fellelhető tartalmakért minden esetben az adott oldal szolgáltatója vagy üzemeltetője felel. A hivatkozott oldalakat a hivatkozás létrehozásakor ellenőriztük, és törvénysértésre nem bukkantunk. A hivatkozás létrehozásakor törvénysértő tartalmat nem találtunk. Ugyanakkor konkrét jogsértésre utaló jel hiányában a hivatkozott oldalak állandó tartalmi ellenőrzése észszerűen nem várható el. Amint jogsértés kerül napvilágra, az érintett hivatkozásokat haladéktalanul eltávolítjuk.

ProMinent hírlevél - a legfrissebb hírek, személyre szabottan az Ön számára! Iratkozzon fel most