Keresési javaslatok

CLP-rendelet

A CLP-rendelet célja, hogy biztosítsa az emberi egészség és környezet magas színvonalú védelmét, valamint hogy garantálja a vegyi anyagok, keverékek és bizonyos speciális termékek közös európai belföldi forgalmán belüli szabad áruforgalmat.

CLP-rendelet célja

A CLP-rendelet alapja az Egyesült Nemzetek Szervezetének (UN) ún. Globally Harmonised System (GHS) of Classification and Labelling of Chemicals rendszere [Vegyi Anyagok Besorolásának és Címkézésének Globálisan Harmonizált Rendszere]. A világszerte harmonizált rendszernek az emberi egészség és a környezet védelmi szintjét egységesebbé, átláthatóbbá és összehasonlíthatóbbá kell tennie. A CLP-rendelet 2015. június 1-ig lépésenként leváltja a veszélyes anyagok osztályozásáról, csomagolásáról és címkézéséről szóló eddigi 67/548/EGK irányelvet és a veszélyes készítmények osztályozásáról, csomagolásáról és címkézéséről szóló 1999/45/EK irányelvet. A keverékek osztályozása, címkézése és csomagolása már 2015. június 1. előtt a CLP-rendelet előírásai szerint történhet, a veszélyes készítményekről szóló irányelv előírásai ebben az esetben nem kerülnek alkalmazásra.

— További információk: https://echa.europa.eu/de/regulations/clp/understanding-clp

Veszélyes anyagok és keverékek biztonságos kezelése

A ProMinent GmbH a veszélyes anyagok és keverékek címkézési rendszerét hozzáigazította az új irányelvhez. Összes termékünk megfelel az említett szabályozás előírásainak. A hozzá tartozó biztonsági adatlapokkal együtt (REACH pont), nagyüzemi ügyfeleinknek figyelembe kell venniük a munka- és környezetvédelmi kötelezettségeikre vonatkozó információkat.

Forduljon hozzánk

»A csapatom és jómagam bármilyen kérdés esetén állunk rendelkezésére. Lépjen kapcsolatba velünk.«

+36 96 511 400 
Ajánlatkérés elküldése   

Formanyomtatvány bezárása

Az Ön ajánlatkérése

Személyes adatok


további termék +
Fájlmelléklet
Feltöltés további fájl

Személyes adatok


Ellenőrizze adatait, és töltsön ki minden kötelező mezőt.
*Kötelezően kitöltendő mezők

Ellenőrzés és elküldés


Személyes adatok:
Megszólítás
Cím
Vezetéknév  
Keresztnév  
Vállalat
Ügyfélszám
E-mail cím
Telefonszám
Utca
Házszám
Település  
Ország
Visszahívás Igen

Visszalépés

ProMinent hírlevél - a legfrissebb hírek, személyre szabottan az Ön számára! Iratkozzon fel most