Adagolószivattyúk

Hogyan működnek az adagolószivattyúk?

Az adagolószivattyúk általában oszcilláló kiszorító szivattyúk. A kiszorító dugattyú hátramozgása során pontosan meghatározott folyadékmennyiséget szív be, majd az előremozgás során az adagolóvezetékbe nyom. A szivattyúk beállításai változtathatók, hogy folyamatosan biztosítható legyen a pontos adagolás.

Mikroprocesszoros technológia 1988 óta

A szivattyúk pontos vezérlését a mikroprocesszoros technológiának köszönhető. A jól átgondolt felügyeleti funkciók biztosítják az üzembiztonságot és optimális fertőtlenítés mellett garantálják a lehető legkisebb vegyszerfelhasználást. A csatlakozó portok integrálják a szivattyúkat a teljesen automata munkafolyamatba.

Világszerte több, mint egymillió ProMinent szivattyút használnak - megbízhatóak, pontosak még a legnehezebb körülmények között is. A jól bevált építési elveink garantálják a legjobb minőségi és pontossági szabványokat.

A termékprogram

Nagy típusválaszték, nagy teljesítménytartomány: néhány millimétertől, pl. laboratóriumi alkalmazás, egészen 40 000 l/óráig, pl. gyártási és folyamattechnológiai alkalmazások.

A technológia részletesen:

  • Membrános adagolószivattyúk (mechanikus hajtású membrán)
  • Hidraulikus membrános adagolószivattyúk (hidraulikus hajtású membrán)
  • Dugattyús adagolószivattyúk
  • Tömlőszivattyúk

Osztályozás a szivattyúhajtás szerint:

  • Mágneses adagolószivattyúk
  • Motoros adagolószivattyúk
  • Pneumatikus adagolószivattyúk

Négy lépésben a megfelelő szivattyú típushoz

  • Adja meg a szállítási teljesítményt liter per óra [l/ó] egységben
  • Adja meg az ellennyomást bar értékben
  • Keresse meg a két érték érintkezési pontját, majd válassza ki az elvárt adatokhoz legközelebb eső szivattyú típust

Szivattyú útmutató

A szivattyúkínálat hatalmas: 80 üzletág, 100 000 termék és szinte végtelen felhasználási mód. A ProMinent létrehozta a Szivattyú útmutatót, hogy könnyen megtalálhassa az Ön számára ideális szivattyút. Itt néhány kattintással eljuthat a megfelelő modellválasztékhoz.

Így működik

Először adja meg a szállítási teljesítményt, majd az ellennyomást. Ezt követően a Szivattyú útmutató megjeleníti az összes megfelelő adagolószivattyút. Itt kiválaszthatja a listanézetet, illetve a részletek megjelenítését. Az adatbank tartalmazza a ProMinent összes mágneses, motoros, folyamat adagolószivattyúját, illetve tömlőszivattyúját. Mindazt több, mint 30 különböző terméksorozatra bontva.

Szivattyúk pontosítása

A keresés további szűkítéséhez kattintson a különböző keresési szempontokra. Van konkrét elképzelése az üzletág, az üzemmód, a szállítandó anyag, illetve a viszkozitás vonatkozásában? Vagy az adott szivattyút robbanásveszélyes környezetben kívánja használni? Néhány kattintás után a Szivattyú útmutató a kívánt szivattyúhoz vezeti Önt.


Zum Pump-Guide

Ottó Horváth

Managing Director, ProMinent Magyarország Kft.

»Please send us your request! We will contact you shortly.«

+36 96 511 400  Send Information   

Ihre Anfrage

personal information


anotherprdct +
appendix Maximum file size 10 MB
upload nextfile

personal information


mandatorytext
*mandatory fields

check and send


:
address
title
lastname  
firstname  
company
customer id
email
phone
street
housenumber
city  
country
callback yes

back

1 2 3 4 5 6 7 8