Keresési javaslatok

A ProMinent a Kezdő sípszó az életbe bej. e. „előmeneteli támogatója”.

„Ki, ha nem mi?” E mottóval hívták életre a Rajna-Neckar nagyvárosi régió legnagyobb vállalatai közösen a Kezdő sípszó az életbe bejegyzett egyesülettel az egész Németországban egyedülálló „előmeneteli támogatói” kezdeményezést.

A Kezdő sípszó az életbe feladatul tűzte ki, hogy az aktívan sportoló gyermekeket és fiatalokat támogassa abban, hogy a lehető legjobb perspektívákat teremtsék meg maguknak magánéletükhöz és szakmai jövőjükhöz. Több, mint 3200 „védenc” vesz részt jelenleg a teljeskörű támogatási programban, amelyben a sport mellett a tanulás, hivatás és szociális témák területén kapnak támogatást.

Az „előmeneteli támogatói kezdeményezés” a hivatás témájánál jön szóba
Az „előmeneteli támogatói kezdeményezés” célja, hogy már a szakmai tájékozódási fázisban konkrét ajánlatokat mutasson be, és betekintést nyújtson a vállalatokba. Ez hivatott megkönnyíteni a fiataloknak az átmenetet az iskolából a hivatásba, bátorítani őket és saját kezdeményező készségüket erősíteni.

Az „előmeneteli támogatói kezdeményezés” keretében Ralf Kiermaier, a ProMinent Deutschland GmbH ügyvezetője az FC-Astoria Walldorf fiatal labdarúgóját, Maximilian Kernt kíséri figyelemmel a szakmai beilleszkedés során.

Ralf Kiermaier 2014. április végén üdvözölte Maximilian Kernt a ProMinentnél Heidelberg-Wieblingenben, és személyesen mutatta meg neki az üzemet. 2014 őszén Maximilian gyakorlatot végez a ProMinentnél, hiszen ez is az „előmeneteli támogatói kezdeményezés” koncepciójába tartozik. Ralf Kiermaier ekkor mentorként és kapcsolattartóként áll rendelkezésére.

„A Kezdő sípszó az életbe támogatása egy jó keverék. Ezt akkor is látom, amikor meglátogatom védencemet, Maxit a sportpályán! Az erőfeszítés és a győzniakarás, de a sportszerűség és tisztelet is mind jelen van. Az ilyen elköteleződést minden vállalatnak csak ajánlani tudom”, mondja Ralf Kiermaier az „előmeneteli támogatói kezdeményezésről”.

Az „előmeneteli támogatói kezdeményezésről” az összes információ itt található: anpfiff-ins-leben.de !

További elkötelezettségek

ProMinent hírlevél - a legfrissebb hírek, személyre szabottan az Ön számára! Iratkozzon fel most