Keresési javaslatok
ÚJ

A víz az ő alapeleme – a ProMinent támogatja Sarah Köhler úszónőt

Sarah Köhler gyorsúszásban nyújt ragyogó teljesítményt. Újra és újra rekordokat dönt a heidelbergi fiatal úszónő a maga sportágában. Becsvágya és kitartása figyelemre méltó. Egy EB-aranyat és egy EB-ezüstöt megszerzett már. A következő nagyratörő célja a 2020-as olimpia Tokióban.

A ProMinent támogatja a régió fiatal tehetségeit. Nyilvánvaló, hogy a választás a 25 éves Sarah Köhlerre esik. Sarah víz iránti szenvedélye a ProMinentet is magával ragadja. A fiatal sportolónő világszerte rekordokat úszik és rangokat szerez. Először 2017-ben Koppenhágában kapott EB-aranyat és EB-ezüstöt. Ő az első német úszónő, aki alá tudott menni a mágikus négy-perces határnak. 2018 áprilisában következett a német rekord 1.500 méteres gyorsúszáson Stockholmban. A frankfurti születésű lány 2012-ben jött Heidelbergbe tanulni, és kihasználta az olimpiára történő felkészülést szolgáló tréninglehetőséget. De a hazai Frankfurt Úszószövetséghez hű maradt.

Álom az olimpiáról

Kell, hogy egy sportolónak céljai legyenek. Sarah Köhler számára ez a 2020-as tokiói olimpia, mert egy olimpiai érem az ő legnagyobb álma. Ezért edz hetente tízszer. Önmaga folyamatos fejlesztése és saját magával szemben támasztott követelmények a csúcsteljesítmény elérése érdekében – ezt mi becsüljük a ProMinentnél, ez a mi hajtóerőnk is.

A szponzorálás mint támogatás

Mivel a sportolók a versenyek és az utazások költségeit csaknem egyedül viselik, egy szponzor megkönnyíti az életet a számukra. 2017 októbere óta támogatjuk Sarah Köhlert, hogy teljes erejével az úszásra tudjon összpontosítani – és persze jogi tanulmányaira a heidelbergi egyetemen, amivel még „mellékesen” foglalkozik.

Az víz az ő alapeleme

Sarah Köhler naponta több órát tréningezik. Aki ilyen sok időt tölt az úszómedencében, az értékeli a jó vízminőséget. A ProMinent innovatív megoldásokat fejleszt úszómedencék vizének kezelésére. Nem is lehetne jobb kiindulási pontot találni szponzor-partnerséghez. A mi célunk az, hogy az úszók, a fürdőzés barátai és a wellnessek látogatói a legjobb vízminőséget élvezhessék. Felelősségteljes feladat az, amelyet a ProMinent a kezeléstechnika komplett szolgáltatójaként szívesen vállal, és örömmel tölti el az a tudat, hogy Sarah Köhler mindezt becsüli.

További elkötelezettségek

ProMinent hírlevél - a legfrissebb hírek, személyre szabottan az Ön számára! Iratkozzon fel most