Keresési javaslatok

2009 Baden-Württemberg Tartomány Érdemérme Prof. Dr. h. c. Viktor Dulger részére

Professor Dr. h. c. Viktor Dulger 2009. április 25-én kapta meg Baden-Württemberg Tartomány Érdemérmét Günther Oettinger miniszterelnöktől.

„Önök mind kiemelkedőt alkottak. Olyant, ami csak az Önök személyéhez kötődik, és ezért a szó legnemesebb értelmében egyedülálló”, hangsúlyozta Oettinger ünnepi beszédében az érem 27 várományosa előtt.

A heidelbergi vállalkozó volt az első a Rajna-Neckar nagyvárosi régió öt új díjazottja közül, akit a mannheimi kastély lovagtermében kitüntettek.

„Prof. dr. h. c. Viktor Dulger vállalatát, a ProMinentet minden válságon és viharon átkormányozta, és a tudomány, kutatás és kultúra támogatója.” „Egy találmány még nem termék. Csak akkor lesz a gondolatból a világot megmozgató vállalkozás, ha a feltaláló „gyújtó ötletét” tudásban és gazdasági sikerben testesíti meg”, véli Prof. Dr. Viktor Dulger. Oettinger ünnepi beszédében aláhúzta: „A kitüntetettek a tetteikben fellelhető minden különbség ellenére abban közösek, hogy szorosan kötődnek Baden-Württemberghez. Ők mindnyájan ezért Baden-Württemberg nagykövetei is”, fűzte hozzá Oettinger.

További elkötelezettségek

ProMinent hírlevél - a legfrissebb hírek, személyre szabottan az Ön számára! Iratkozzon fel most