Keresési javaslatok

Természet és wellness par excellence

Aki igazi pihenésre vágyik egy lélegzetelállító természeti panoráma közepén, a Stubai-völgyi Jagdhof szállodában mindezt megtalálja. A fantasztikus és többszörösen kitüntetett gyógyfürdő-részlegben modern csúcstechnológia gondoskodik a medence-berendezések optimális üzeméről.

Osztályon felüli wellness

Az ötcsillagos Relais & Châteaux SPA-Hotel Jagdhof Neustiftben, Innsbruck közelében a lenyűgöző tiroli hegyek között fekszik. Fényűző kényelem 70 gazdagon felszerelt szobában, két napozóterasz és egy nagy természetes kert képezi a különleges kényeztető kínálat külső keretét. A szálloda vendégeit emellett az ínyenc konyha kulináris élvezeteivel és a pompás borospincével kényeztetik.

A Jagdhof szálloda abszolút csúcspontja a 3000 négyzetméteres kétszintes gyógyfürdő-részleg. A gyógyfürdő vitális részlegében 20 különböző élményelemmel és a teljeskörű kezelésekkel rendkívüli lehetőségeket kínál az egyéni felfrissüléshez.

A kültéri úszómedence és jakuzzi egész évben fűtött. A beltéren további medencék találhatók, és ott a fiatalság forrása is víz alatti zenével. 2010 végén történt meg a wellnessrészleg modernizálása. Itt az állandóan kiváló minőségű víz, valamint a a számos létesítmény központi vezérlése és felügyelete állt az előtérben.

Fő adatok

  • A számos gyógyfürdői létesítményt és medencét magába foglaló wellnessrészleg modernizálása
  • Súlypont: az összes paraméter központi felügyelete és vezérlése több vízkörben egyidejűleg
  • Átfogó szervizkínálattal rendelkező, megbízható technológiai partner keresése

CAN-busz kábelrengeteg helyett

A modernizálás előtt a gyógyfürdő-részlegben lévő úszómedencék és jakuzzik egyenként voltak szabályozókkal ellátva a klór adagolásához és a pH-érték szabályozásához. A nagyteljesítményű és világszerte sok helyen használt DULCOMARIN® II mérő- és szabályozórendszer CAN-busz technológiájával a szerelés csupán egy buszkábelre korlátozódott. Hiszen az összes csatlakoztatott ProMinent részegységet, például az érzékelőket a központi egység automatikusan felismeri. Ezzel az egyetlen, alig 100 méter hosszú buszvezetékkel a Jagdhof szállodában mind a 15 CAN-modult hálózatba lehetett kötni. Ez feleslegessé tette a normál esetben jelentős kábelezési munkát, így sok időt és pénzt lehetett megtakarítani – ez lényeges előny éppen a szállodai területen.

Kényelem a hálózatba kapcsolás révén

A lényeges paraméterek (pH-érték, hőmérséklet és klór) adatai mind a négy medencéből most a központi egységbe kerülnek, amely felügyeli ezeket. A DULCOMARIN® II-vel akár 16 alrendszer is szabályozható, egyenként 10 mérési paraméterrel az uszodákban. A beépített, képernyőíróval ellátott adatnaplózó, amely az aktuális és korábbi mérési adatok megjelenítését közvetlenül a szabályozón lehetővé teszi, nagy népszerűségnek örvend a tiroli prémium szálloda felelőseinek körében is. Ez lényegesen megkönnyíti a mérési paraméterek rövid időn belüli szabályozását és kiértékelését. A ProMinent technika diszkréten gondoskodik a háttérben a problémamentes üzemről a gyógyfürdő-részlegben. Az osztrák Stubai-völgyben található Jagdhof szálloda mindig a maximális szinten marad: Lehetővé teszi vendégeinek, hogy kompromisszumoktól mentesen élvezhessék a minőséget és egyedülállóságot.

  • 15 CAN-modul hálózatba kapcsolása a DULCOMARIN® II mérő- és szabályozórendszerrel
  • Egyszerű szerelés és kis ráfordítás a csupán egyetlen buszkábelnek köszönhetően
  • Kényelmes PC- és internetkapcsolat a LAN-porton keresztül
  • A ProMinent átfogó helyi szervize

»A DULCOMARIN® II LAN-portja segítségével kihasználjuk a távkarbantartás kényelmét, és számítógéppel egész egyszerűen, mindenhonnan hozzáférhetünk medence-berendezéseinkhez. A rendszer nagyon stabilan működik, és vízértékeink is, amelyeket a fürdőhigiéniai hatóság is rendszeresen, szúrópróbákkal ellenőriz, kifogástalanul rendben vannak.« -  Armin Pfurtscheller, szállodatulajdonos

Forduljon hozzánk

»A csapatom és jómagam bármilyen kérdés esetén állunk rendelkezésére. Lépjen kapcsolatba velünk.«

+36 96 511 400 
Ajánlatkérés elküldése   

Formanyomtatvány bezárása

Az Ön ajánlatkérése

Személyes adatok


további termék +
Fájlmelléklet
Feltöltés további fájl

Személyes adatok


Ellenőrizze adatait, és töltsön ki minden kötelező mezőt.
*Kötelezően kitöltendő mezők

Ellenőrzés és elküldés


Személyes adatok:
Megszólítás
Cím
Vezetéknév  
Keresztnév  
Vállalat
Ügyfélszám
E-mail cím
Telefonszám
Utca
Házszám
Település  
Ország
Visszahívás Igen

Visszalépés

További gyakorlati példák ehhez az ágazathoz

ProMinent hírlevél - a legfrissebb hírek, személyre szabottan az Ön számára! Iratkozzon fel most