Keresési javaslatok

Négy csillagos szálloda és uszodatechnika

Nagyszerű hegyi panoráma a kék ég alatt – az Allgäuban lévő Tanneck wellness-szálloda vendégei éppen ilyen látványt nyújtó élményfürdőt élveznek. A mindig kifogástalan vízminőségről a ProMinent gazdaságos megoldásai gondoskodnak.

Medence-korszerűsítés panorámával

Az idilli helyen, az allgäui Fischen üdülőhelyen található Tanneck szállodát a Fischer-Schwegler család vezeti szívélyes vendégszeretettel. A szabadalmaztatott Milchwell® wellness-koncepció mellett a vezetőség az elsőosztályú környezetre helyezi a hangsúlyt.

2014-ben kezdődött a teraszosan elhelyezett élmény-úszómedence felújítása és korszerűsítése. Az új Infinity medencében fürödve az embernek olyan érzése van, mintha közvetlenül a környező tájba merülne. A második beltéri medence egy 32 °C vízhőmérsékletű pezsgőmedence. A gyöngyszem a négycsillagos szálloda tetőtéri halljában lévő só-jakuzzi, amely lélegzetelállító panorámát kínál az Allgäu hegyeire.

A jakuzzi beépítésével és az új szűréstechnika telepítésével a SORG Schwimmbäder szakvállalatot bízták meg. Andreas Sorg ügyvezető ezenkívül a ProMinent ultramodern mérés- és szabályozástechnikáját és hatékony elektrolízis berendezéseit javasolta a vízfertőtlenítésre.

Fő adatok

  • Az uszodarészleg felújítása és modernizálása a négycsillagos szállodában
  • Az uszodavíz megbízható fertőtlenítése a CHLORINSITU® III Compact berendezéssel
  • Három vízkör folyamatos felügyelete és központi vezérlése a DULCOMARIN® II mérő- és szabályozórendszerrel

Vízkezelés csúcstechnológiával

2015-ben nagyon rövid idő alatt sikerült a teljesen új uszodatechnikát telepíteni és üzembe helyezni. A három vízkört egyetlen mérő- és szabályozórendszer, a nagyteljesítményű DULCOMARIN® II vezérli. A vízkezelés valamennyi részegysége CAN-buszon keresztül van a szabályozóval összekötve, ezáltal az összes lényeges vízparaméter, például a pH-érték és a klór központilag mérhető és ellenőrizhető. Ide tartozik még a két CHLORINSITU® III Compact elektrolízis berendezés is, amely az optimális vízfertőtlenítésről gondoskodik. Az üzembiztos berendezések a fertőtlenítőszert a kedvező konyhasóból készítik közvetlenül a helyszínen, így elmarad a veszélyes és drága vegyszerek kezelése.

Tejben-vajban fürösztés

A ProMinent berendezések nagyfokú üzembiztonságának és a három vízmedence központi felügyeletének köszönhetően a szálloda vezetése teljesen az Allgäu híres termékére, a tehéntejre összpontosíthat. Hiszen a szabadalmaztatott és kitűnő Milchwell® koncepció a vendégeknek egyedülálló wellness-élményt kínál. Így a festői Tanneck szálloda télen-nyáron ideális célpontja az aktív és pihenésre vágyó üdülővendégeknek. Túrázás, kerékpározás, golfozás, sífutás vagy lesiklás – mindenki talál magának valót. És persze a szálloda vendégeinek ott a különleges lehetőség: Fürdés a kristálytiszta medencevízben vagy fürdés a tejben. Ezt csak Fischenben, az Allgäuban találják meg!

  • Három vízkör központi vezérlése a DULCOMARIN® II berendezéssel
  • Biztonságos és gazdaságos fertőtlenítés a CHLORINSITU® III Compact berendezéssel
  • Nagy üzembiztonság, egyszerű kezelés, optimális vízminőség

»Három úszómedencénk központi vezérlésével és felügyeletével minden vízparaméter mindig szem előtt van. Ez rendkívül kényelmes és a kezelést gyorssá és egyszerűvé teszi.« -  Thomas Fischer, az Allgäuhotel Tanneck szálloda-tulajdonosa

Felhasznált termékek - Négy csillagos szálloda és uszodatechnika

Forduljon hozzánk

»A csapatom és jómagam bármilyen kérdés esetén állunk rendelkezésére. Lépjen kapcsolatba velünk.«

+36 96 511 400 
Ajánlatkérés elküldése   

Formanyomtatvány bezárása

Az Ön ajánlatkérése

Személyes adatok


további termék +
Fájlmelléklet
Feltöltés további fájl

Személyes adatok


Ellenőrizze adatait, és töltsön ki minden kötelező mezőt.
*Kötelezően kitöltendő mezők

Ellenőrzés és elküldés


Személyes adatok:
Megszólítás
Cím
Vezetéknév  
Keresztnév  
Vállalat
Ügyfélszám
E-mail cím
Telefonszám
Utca
Házszám
Település  
Ország
Visszahívás Igen

Visszalépés

További gyakorlati példák ehhez az ágazathoz

ProMinent hírlevél - a legfrissebb hírek, személyre szabottan az Ön számára! Iratkozzon fel most