Keresési javaslatok

Kellemesebb fürdőzés a saját medencében

A saját úszómedence álma manapság egyszerű és gazdaságos módon megvalósítható. A festői Lörrachban egy privát medencében a DULCODOS® Pool Comfort adagolórendszer gondoskodik az élvezetes fürdőzésről a kristálytiszta vízben.

Nyár, napsütés, úszómedence

Lörrach kerületi székhely mintegy 49 000 lakosával kedvelt kulturális és gazdasági központ a három ország, Németország, Franciaország és Svájc határvidékén. A régió kifejezetten enyhe éghajlata az évi kb. 1700 napos óra mellett leginkább a saját medencében élvezhető. Pontosan ez járt a lörrachi üzletember fejében, amikor lejtős telkére nem csak egy házat, hanem egy úszómedencét is tervezett. Korábban már tapasztalatokat gyűjtött egy kisebb medence üzemeltetésével. Most egy értékes, szilárdan megépített és modern technikával felszerelt medence szükséges a szabadidő gazdagabb eltöltéséhez – feltételezve az elfogadható ár-érték arányt.

Fő adatok

  • 3,8 x 14,5 m-es privát medence egy lejtős telken
  • Könnyen kezelhető adagolórendszer a teljesen automatikus vízkezeléshez
  • Gazdaságos üzem a jó ár-érték aránynak köszönhetően

Kooperáció helyben elérhető szakértelemmel

A megvalósításra hozzáértő partnerként a magánszemély újból a szomszédos Weil am Rheinban található Süd-West-Pool GdbR szakvállalkozást választotta. A családi vállalkozás évtizedek óta privát fedett és szabadtéri úszómedencék építésére, felújítására és karbantartására szakosodott.

2015 tavaszán került sor a 3,8 x 14,5 m méretű medence telepítésére. A csempével burkolt betonhéj tetszetős túlfolyó medenceként van kialakítva, a lejtős helyzet nem okozott gondot. A vízkezelésre a Süd-West-Pool GdbR a ProMinent DULCODOS® Pool Comfort előszerelt adagolórendszerét javasolta. Ez a DULCOMETER® diaLog DACa kétcsatornás szabályozóból, két DULCO®flex DF2a tömlőszivattyúból, valamint a szükséges érzékelőkből és az üzemi vegyszerek tartályaiból áll. Az uszodai szűrő hatékonyságát ezenkívül egy integrált pelyhesítőszer-adagoló berendezés egészíti ki.

Kényelem és hatékonyság kívánság szerint

A DULCODOS® Pool Comfort beépítése gyerekjáték volt, és csak egy napig tartott. A komplett rendszer teljesen automatikusan felügyeli a törvényileg előírt higiéniai paraméterek, például a pH-érték és a klór állandó betartását. Pontosan adagolja a fertőtlenítőszert, és így kiváló vízminőségről gondoskodik minimális vegyszerhasználat mellett. Ezenkívül a kifogástalan üzem dokumentálására minden vízparaméter egy SD memóriakártyára van rögzítve.

Az elégedett lörrachi magánszemély megvalósította a saját kertjében álló saját medence álmát. A csodaszép Lörrachra letekintve gondtalanul lazíthat a kristálytiszta vízben, és nyugodtan megbízhat a teljesen automatikus vízkezelő rendszerben.

  • DULCODOS® Pool Comfort a gazdaságos vízkezeléshez a saját medencében
  • Biztonságos és megbízható üzem minimális vegyszerhasználat mellett
  • Optimális vízminőség a teljesen automatikus felügyeletnek és szabályozásnak köszönhetően

»Vevőnk egy kiváló minőségű úszómedencét kívánt, amely nem jár munkával és gazdaságos üzemet garantál. A megbízható DULCODOS® Pool Comfort adagolórendszer is teljesíti e követelményeket. Sok éve sikeresen dolgozunk együtt a ProMinenttel: a területi képviselők nagyon jó támogatást adnak, konstruktív megoldásokat kapunk az esetleges nehézségeknél, emellett gyors szervizt is.« -  Mike Schultheiß, a Süd-West-Pool GdbR ügyvezetője és fia

Felhasznált termékek - Kellemesebb fürdőzés a saját medencében

Forduljon hozzánk

»A csapatom és jómagam bármilyen kérdés esetén állunk rendelkezésére. Lépjen kapcsolatba velünk.«

+36 96 511 400 
Ajánlatkérés elküldése   

Formanyomtatvány bezárása

Az Ön ajánlatkérése

Személyes adatok


további termék +
Fájlmelléklet
Feltöltés további fájl

Személyes adatok


Ellenőrizze adatait, és töltsön ki minden kötelező mezőt.
*Kötelezően kitöltendő mezők

Ellenőrzés és elküldés


Személyes adatok:
Megszólítás
Cím
Vezetéknév  
Keresztnév  
Vállalat
Ügyfélszám
E-mail cím
Telefonszám
Utca
Házszám
Település  
Ország
Visszahívás Igen

Visszalépés

ProMinent hírlevél - a legfrissebb hírek, személyre szabottan az Ön számára! Iratkozzon fel most