Keresési javaslatok

Nyugis csobbanás Bázelben

A Rajna-úszásnak Bázelben évek óta nagy hagyománya van, de erre nem mindenki vállalkozik. Az otthoni medencében azonban a kifogástalan víz gyorsan és gazdaságosan előállítható a DULCODOS® Pool kompakt adagolórendszerrel.

Új építési projekt: kerti uszoda

Három ország, Svájc, Németország és Franciaország közös határán, a Rajna két partján fekszik Svájc harmadik legnagyobb városa, a pörgős Bázel. Itt rendezi meg évente a Svájci Életmentők Társasága a Rajna-úszást. Még ha a folyó vízminősége a gondos felügyeletnek köszönhetően mostanára jónak mondható is, sok svájci inkább a saját medencét részesíti előnyben.

Így egy Bázel környéki magánszemély is úgy döntött, hogy átalakítja saját kertjét. A tervezést és telepítést a biel-benkeni Delta Pool uszodaépítő és uszodatechnikai cég vállalta, amely autóval alig 20 percre van Bázel belvárosától. Rolf Kleiber és fia, Guy több, mint 20 éve tervez, épít, újít fel és tart karban magántulajdonú medencéket és wellness-létesítményeket. Jelszavuk mindig ez: Mindegy, mekkora az úszómedence, az összkoncepciónak rendben kell lennie.

Fő adatok

  • Egy 9,0 x 3,5 m-es privát medence építése egy meglévő kertben
  • A DULCODOS® Pool Comfort komplett megoldás a biztonságos fertőtlenítés érdekében
  • Gyors projekt-lebonyolítás és telepítés

Gazdaságos technika a kis berendezésekhez

Egy teljesen automatikus adagolórendszer a DULCODOS® Pool terméksorozatból, amelyet a ProMinent a privát és nyilvános uszodákban történő egyszerű és gyors használatra tervezett, az ideális megoldás erre a feladatra. Rolf Kleiber nagyon szereti ezeket az előszerelt komplett megoldásokat, amelyek négy különböző kivitelben kaphatók. Ezek közül már többek sikeresen telepített, és ezért gond nélkül meglátogathatott Bázel környéki ügyfeleivel egy meglévő medence-létesítményt.

Ezután indult a kertbe beépítendő 9,0 x 3,5 m méretű új úszómedence tervezése. Az egész projekt a 2016-os üzembe helyezéssel bezárólag három hónap alatt lezajlott, a medence építése szűk másfél hónapot vett igénybe. A Delta Pool a DULCODOS® Pool Comfort mérő-, szabályozó- és adagolórendszert és a pelyhesítőszer adagolására szolgáló DULCO®flex DF4a tömlőszivattyút is pillanatok alatt beépítette.

Kristálytiszta víz, kényelmes vezérlés

A modern DULCOMETER® diaLog DACa kétcsatornás szabályozó teljesen automatikusan felügyeli a törvényileg előírt higiéniai paraméterek, például a pH-érték és a klór állandó betartását. A DULCODOS® Pool Comfort pontosan adagolja a fertőtlenítőszert, és kiváló vízminőségről gondoskodik minimális vegyszerhasználat mellett. A berendezés az internetre csatlakozik, és lehetővé teszi a svájci magánszemély számára medencéje kényelmes távoli felügyeletét számítógép segítségével.

A telepített DULCODOS® Pool Comfort adagolórendszer azt mutatja, hogy az uszodavíz kezelése kis medencéknél éppolyan hatékonyan és megbízhatóan történik, mind a nyilvános fürdőkben. És hogy egy ilyen komplett megoldás gazdaságosan és környezetkímélő módon működik.

  • DULCODOS® Pool Comfort a privát medencék vizének gazdaságos kezelésére
  • Optimális vízminőség a fertőtlenítő- és pelyhesítőszer pontos adagolásának köszönhetően
  • Biztonságos üzemeltetés és kényelmes felügyelet a számítógépen internetkapcsolattal

»Ügyfelem nagyon elégedett. Alig van dolga a berendezéssel, és élvezi az otthoni kertben álló úszómedencét. A DULCODOS® Pool termékek gyakorlatias komplett megoldások, amelyek gyors szerelést és telepítést tesznek lehetővé. Az időtényező mellett számomra a rendszer professzionális összetétele és a pontosan egymáshoz hangolt részegységek a döntőek. Az adagolórendszerek kompaktak, nem nem túlterheltek, ami nagy előny a karbantartásnál. És a ProMinent támogatása mindig kifogástalan.« -  Rolf Kleiber, a Delta Pool cégtulajdonosa

Felhasznált termékek - Nyugis csobbanás Bázelben

Forduljon hozzánk

»A csapatom és jómagam bármilyen kérdés esetén állunk rendelkezésére. Lépjen kapcsolatba velünk.«

+36 96 511 400 
Ajánlatkérés elküldése   

Formanyomtatvány bezárása

Az Ön ajánlatkérése

Személyes adatok


további termék +
Fájlmelléklet
Feltöltés további fájl

Személyes adatok


Ellenőrizze adatait, és töltsön ki minden kötelező mezőt.
*Kötelezően kitöltendő mezők

Ellenőrzés és elküldés


Személyes adatok:
Megszólítás
Cím
Vezetéknév  
Keresztnév  
Vállalat
Ügyfélszám
E-mail cím
Telefonszám
Utca
Házszám
Település  
Ország
Visszahívás Igen

Visszalépés

ProMinent hírlevél - a legfrissebb hírek, személyre szabottan az Ön számára! Iratkozzon fel most