Keresési javaslatok

Imperial Palace Saipan – merő luxus a Csendes-óceán közepén

Pompás és fényűző – Saipan szigetén egy kínai befektető luxus nyaralóhelyet építtetett. A szükséges makulátlan ivóvíz és medencevíz kezelését a ProMinent fordított ozmózisos és UV-berendezései végzik.

Hogyan kerül a Csendes-óceán vize az üvegbe?

Saipan a Csendes-óceán közepén fekszik. Ez a legnagyobb szigete és fővárosa az Északi-Mariana-szigeteknek, amely az Amerikai Egyesült Államok társult állama. Manilából vagy Tokióból jó négy órás repülőúttal juthatunk el Saipanba. A természetes korallzátony által körbevett sziget világszerte szerepel a búvárok bakancslistáján. Legnagyobb és a legtöbb turistát vonzó települése Garapan, amely a nyugati parton fekszik. A trópusi éghajlatnak köszönhetően a levegő és a tengervíz hőmérséklete egész évben 25 °C és 29 °C között van. Ideális hely egy kaszinókkal és rendkívüli szórakozási lehetőségekkel felszerelt, fantasztikus luxushotel nyitásához. Mint ahogy a legtöbb sziget esetében, itt is szembe kell nézni azonban egy nagy kihívással: mindig elegendő mennyiségű és kifogástalan minőségű ivóvizet kell biztosítani a nagyigényű vendégek számára. A nagy projektek megvalósítása terén szerzett széles körű tapasztalatnak és a szállodaiparban szerzett kiváló referenciáknak köszönhetően a ProMinent megfelelő partner a vízkezeléshez.

Főbb adatok

  • Nagy projekt a csendes-óceáni sziget több mint 300 hotelszobával, lakosztállyal és 15 villával rendelkező nyaralóhelyének ivóvízellátásához
  • A tengervíz kezeléséhez használt teljes technológia két SW fordított ozmózisos berendezésből és 18 darab, a vegyszermentes fertőtlenítéshez használt UV-berendezésből
  • Összesen 27 UV-berendezés a számtalan medence vizének fertőtlenítéséhez

Kiváló vízkezelés

Az üzemeltető vállalat, az Imperial Pacific International Holdings Ltd. igényeinek megfelelően a Prominent high-tech rendszereit telepítették. 2017 szeptemberében a következő komponensek és berendezések üzembe helyezésére került sor: két darab SW fordított ozmózisos berendezés integrált félautomata tisztítórendszerrel, amely naponta 600 m³-nyi tengervizet kezel; egy tápvízszivattyú és öt forgódugattyús szivattyú a koncentrált- és visszaöblítő víz vízmentesítéséhez, a hozzájuk tartozó nagy teljesítményű mérő- és szabályozótechnológiával; 18 darab Dulcodes Z UV-berendezés (ANSI-konform), amelyek energiahatékony, 300 wattos Opti-Flux nagy teljesítményű sugárzókkal vannak felszerelve. Ezenkívül a medencevíz fertőtlenítéséhez telepítettek 23 darab Dulcodes A típusú UV-berendezést, amelyeknél a sugárzók teljesítménye 1000 és 3000 watt között van, illetve négy darab Dulcodes LP típusú berendezést szivattyúkkal és érzékelőkkel.

Csúcstechnológia a trópusi paradicsomban

Legyen szó a koktélos pohárba kerülő jégkockákról vagy a Premier Pool Suite medencéjének kristálytiszta vizéről, a ProMinent rendszerei éjjel-nappal garantálják az optimális üzemi biztonságot, valamint az ivóvíz és a medencevíz megbízható és vegyszermentes kezelését. A kiváló minőségű anyagokból készült fordított ozmózisos berendezések tökéletesen védettek a korrózióval szemben, és a membránok rendkívül hosszú élettartammal rendelkeznek. Könnyedén az ügyfél speciális igényeihez igazíthatók, és a teljes vízkezelése folyamat megjeleníthető egy PLC segítségével. További előny a részletes oktatás, amelyben a kezelőszemélyzet a helyszínen részesül. A ProMinent ezen szolgáltatását az Imperial Palace esetében is nagyra értékelték, hiszen ez lehetővé teszi a teljes berendezéstechnika önálló kezelését, illetve egy esetleges meghibásodás esetén a gyors beavatkozást. A végeredmény: minden tökéletes a paradicsomban!

  • Biztonságos ivóvízellátás a tengervíz fordított ozmózisos berendezésekkel történő kezelése révén
  • Az így kinyert víz kifogástalan minőségű és kiváló ízű
  • Az ivóvíz és a medencevíz vegyszermentes fertőtlenítése UV-berendezésekkel
  • A teljes berendezéstechnika önálló kezelése a kezelőszemélyzet helyszínen végzett oktatásának köszönhetően

Felhasznált termékek - Imperial Palace Saipan – merő luxus a Csendes-óceán közepén

Forduljon hozzánk

»A csapatom és jómagam bármilyen kérdés esetén állunk rendelkezésére. Lépjen kapcsolatba velünk.«

+36 96 511 400 
Ajánlatkérés elküldése   

Formanyomtatvány bezárása

Az Ön ajánlatkérése

Személyes adatok


további termék +
Fájlmelléklet
Feltöltés további fájl

Személyes adatok


Ellenőrizze adatait, és töltsön ki minden kötelező mezőt.
*Kötelezően kitöltendő mezők

Ellenőrzés és elküldés


Személyes adatok:
Megszólítás
Cím
Vezetéknév  
Keresztnév  
Vállalat
Ügyfélszám
E-mail cím
Telefonszám
Utca
Házszám
Település  
Ország
Visszahívás Igen

Visszalépés

További gyakorlati példák ehhez az ágazathoz

ProMinent hírlevél - a legfrissebb hírek, személyre szabottan az Ön számára! Iratkozzon fel most