Keresési javaslatok

Csábító Thaiföld – nyaralás az álomszigeten

Lélegzetelállító kilátás a tengerre, az exkluzivitás maximális élvezete és luxus A-tól Z-ig egy thaiföldi magánszigeten – csak éppen ivóvíz nincs. De a ProMinentnek megvan a megoldása: egy megbízható tengervíz sótalanító berendezés.

Exkluzív és extravagáns

A nemzetközi, luxushotelekre szakosodott dubai Jumeirah Group vállalatcsoport újra és újra kiemelkedően látványos építményekkel hívja fel magára a figyelmet, mint például a Burj al Arab, Dubai jelképe és a világ legmagasabb szállodája.

Így néhány éve megbízta az ebben a szegmensben tapasztalt ázsiai TGR Development Co. Ltd.-t egy szuper exkluzív luxus üdülőhely fejlesztésével és megvalósításával egy magántulajdonú thaiföldi szigeten.

A Jumeirah Phuket Private Island Resort számos tengerre néző, trópusi kertek közepén álló strandvillát kínál, mellettük több éttermet és egy elsőosztályú gyógyfürdőt, amely mostanra titkos tipp lett a bennfentesek körében. A sziget helikopterrel vagy hajóval érhető el. Az üdülőhelynek saját 100 férőhelyes kikötője van – természetesen szuperjachtok számára is. A Phukettől csupán ötszáz méterre északnyugatra fekvő fantasztikus helyszínen a tervezőcég mégis egy súlyos kihívással szembesült: ez a vendégek és alkalmazottak kifogástalan ivóvízzel való ellátása.

Csak a létező legjobb

Az építőcég a vízkezelő rendszer megvalósításánál több okból is a ProMinent Fluid Controls Thailand Co. Ltd. mellett döntött: Több éves tapasztalat és kitűnő referenciák a thaiföldi piacon, első osztályú termékminőség és kiváló ügyfélszolgálat.

A 2011-ben megnyílt Jumeirah Phuket Private Island Resort-ban egy Dulcosmose® SW típusú fordított ozmózisos berendezés szolgál a tengervíz sótalanítására. Ez a membránszűrés elvén működik, napi kapacitása 500 m³ ivóvíz és kiváló, több, mint 99 százalékos sóleválasztást biztosít. A kompletten szállított rendszerhez további adagolórendszerek tartoznak a fertőtlenítéshez, pelyhesítéshez, vegyi kezeléshez és a pH-érték beállításához. Az összes folyamatparaméter felügyeletét és ellenőrzését a megbízható DULCOTEST® érzékelők végzik a ProMinent bevált mérés- és szabályozástechnikájával.

Önálló és biztonságos ivóvízellátás

A ProMinent ultramodern vízkezelő rendszere gondoskodik elsősorban arról, hogy a fizetőképes vendégek a csodaszép magánsziget kényelmes luxusát élvezhessék. Hiszen ez szállítja az elegendő mennyiségű és kiváló minőségű, kívánt ivóvizet. A teljesen automatikus rendszer emellett könnyen kezelhető, és rendkívül pontosan működik. Azonban a gazdaságosság még itt is fontos szempont: A luxusüdülőhely teljesen független a nyilvános vízellátástól, és jelentős üzemeltetési költségeket takarít meg, mivel nem kell az ivóvizet drágán és bonyolult módon a szigetre szállítani.

Felhasznált termékek - Csábító Thaiföld – nyaralás az álomszigeten

Forduljon hozzánk

»A csapatom és jómagam bármilyen kérdés esetén állunk rendelkezésére. Lépjen kapcsolatba velünk.«

+36 96 511 400 
Ajánlatkérés elküldése   

Formanyomtatvány bezárása

Az Ön ajánlatkérése

Személyes adatok


további termék +
Fájlmelléklet
Feltöltés további fájl

Személyes adatok


Ellenőrizze adatait, és töltsön ki minden kötelező mezőt.
*Kötelezően kitöltendő mezők

Ellenőrzés és elküldés


Személyes adatok:
Megszólítás
Cím
Vezetéknév  
Keresztnév  
Vállalat
Ügyfélszám
E-mail cím
Telefonszám
Utca
Házszám
Település  
Ország
Visszahívás Igen

Visszalépés

További gyakorlati példák ehhez az ágazathoz

ProMinent hírlevél - a legfrissebb hírek, személyre szabottan az Ön számára! Iratkozzon fel most