Keresési javaslatok

Rossz időjárás, de kiváló ivóvíz!

Kiadós esők? Az évszakra jellemző olvadékvíz? Igazi kihívás a dél-németországi ivóvíz-szolgáltatóknak. Ilyenkor kifizetődő a beruházás egy modern UV-berendezésbe: biztonságos víz csíramentesítés és végig jó vízminőség.

Beruházás a minőségbe

A dél-németországi önkormányzati társulás hat település több, mint 20 településrészét és hat falut szolgál ki a St. Blasientől délre elhelyezkedő Albtal talajvízkészletéből származó pótvízzel. Majdnem 26 000 ember háztartásai vannak összesen 40 km összekötő vezetéken a három mélykútra csatlakoztatva, ahonnan évente mintegy 500 000 köbméter ivóvizet kapnak.

Az önkormányzati társulás évek óta folyamatosan beruház a létesítményekbe, hogy a kiváló ivóvízminőség kedvezőtlen időjárási körülmények, például nagy esőzések vagy az évszakra jellemző olvadékvíz esetén is biztosítható legyen. Ide tartozik az ivóvíz hatékony csíramentesítése is szag- és ízproblémák nélkül a törvényes előírások keretein belül klór hozzáadása nélkül, a megkövetelt 200 m3/h átfolyási teljesítménnyel.

Fő adatok

  • 3 mélykút, 40 km összekötő vezeték
  • 26 000 ember ellátása évente 500 000 köbméter ivóvízzel
  • Vegyszermentes fertőtlenítés Dulcodes Z UV-berendezéssel

Vegyszermentes és hatékony csíramentesítés

A GWV Höchenschwanderberg vízművében 2009 vége óta egy hétsugarú Dulcodes Z UV-berendezés biztosítja a mindig kifogástalan ivóvízminőséget. A Heidelbergből származó, a DVGWW 294 vizsgálati előírás követelményei szerint tanúsított UV-berendezés a szűrési és keményítési folyamatlépések után van beiktatva, és az ivóvizet ultraibolya fénnyel csíramentesítve kezeli. Itt nagyteljesítményű, speciális amalgám-technikájú Opti-Flux kisnyomású sugárzókat használnak, amelyek messzemenő hőmérséklet-függetlenségükkel, valamint hosszú használati időtartamukkal tűnnek ki.

A megbízható UV-berendezés ezenkívül felügyeli a sugárzók öregedését és a sugárzó-védőcsövek szennyeződését. A fertőtlenítési teljesítményt, valamint a vízminőség változásait a DVGW-tanúsítású érzékelők ellenőrzik folyamatosan.

Eredmény

  • Biztonságos víz-csíramentesítés kedvezőtlen időjárási körülmények esetén is
  • Mindenütt kiváló minőségű, semleges szagú és ízű víz
  • Kis karbantartásigény és alacsonyabb üzemeltetési költségek
  • Problémamentes és zavarmentes üzemeltetés

»A Dulcodes Z az általunk üzemeltetett egyik legmegbízhatóbb berendezés. A nagyon kis karbantartási ráfordítással és alacsonyabb üzemeltetési költségekkel tűnik ki. A berendezés biztonságos és megbízható víz-csíramentesítést, valamint semleges szagú és ízű vízminőséget garantál.« -  Andreas Denz, a Höchenschwanderberg csoportos vízellátási önkormányzati társulás vízmestere

Forduljon hozzánk

»A csapatom és jómagam bármilyen kérdés esetén állunk rendelkezésére. Lépjen kapcsolatba velünk.«

+36 96 511 400 
Ajánlatkérés elküldése   

Formanyomtatvány bezárása

Az Ön ajánlatkérése

Személyes adatok


további termék +
Fájlmelléklet
Feltöltés további fájl

Személyes adatok


Ellenőrizze adatait, és töltsön ki minden kötelező mezőt.
*Kötelezően kitöltendő mezők

Ellenőrzés és elküldés


Személyes adatok:
Megszólítás
Cím
Vezetéknév  
Keresztnév  
Vállalat
Ügyfélszám
E-mail cím
Telefonszám
Utca
Házszám
Település  
Ország
Visszahívás Igen

Visszalépés

További gyakorlati példák ehhez az ágazathoz

ProMinent hírlevél - a legfrissebb hírek, személyre szabottan az Ön számára! Iratkozzon fel most