Keresési javaslatok

Kiváló ivóvíz a kiváló technikának köszönhetően

High-tech a Sauerlandban: Sundern város közüzeme az ivóvízellátásnál a legmodernebb technikára támaszkodik. Három vízműve felújításakor az elsőosztályú minőség miatt a ProMinent termékei és berendezései mellett döntöttek.

Az ivóvíz felelősséget jelent

Az elsőszámú élelmiszer minél kevesebb vegyszerrel való kezelése az ivóvízrendelet (TrinkwV) minimalizálási kötelezettségének felel meg. Ennek az igénynek akar Sundern város közüzeme megfelelni, amely kb. 30 000 lakost lát el mintegy 8000 háztartásban évente kb. 1,3 millió köbméter higiénikusan tiszta ivóvízzel az összesen nyolc víznyerő létesítményből. A három vízmű modernizálási munkái keretében a „Stockum-Dörnholthausen” terület vált Sundern első ellátási területévé, amelyben a ProMinent UV-berendezésével végzik a vegyszermentes fertőtlenítési eljárást. Az ivóvízkezelés további fokozatait is a legújabb technikával tervezik felszerelni.

Fő adatok

  • Mintegy 30 000 lakos ellátása évente 1,3 millió köbméter ivóvízzel
  • Három vízmű felújítása haladó kezelési és fertőtlenítési technológiával
  • A DVGW-tanúsítású Dulcodes UV-berendezés első alkalommal történő használata a vegyszermentes fertőtlenítésre

A megfelelő technika minden feladathoz

Az első fokozatban a savtalanításra használt lágy nyersvízzel hígított nátronlúgot adagolnak a delta® mágneses membrános adagolószivattyúval és a DulcoFlow® átfolyásmérő készülékkel, pontosan mennyiség-arányosan. A pH-értéket itt a TrinkwV előírása szerint az átlagos 7,1-ről kb. 7,8-ra emelik meg. Ezután történik a zavarosító anyagok eltávolítása egy ultraszűrő berendezéssel, amelyet vegyszerrel rendszeresen megtisztítanak. Ehhez a DULCODOS® adagolórendszerek a visszaöblítő vízhez felváltva lúgos és savas tisztítószert adnak. A következő fokozatban történik a víz fertőtlenítése: Sundernben egy Bello Zon® klór-dioxid berendezéssel a jó lerakódási hatás miatt és Dornhölthausenben első alkalommal vegyszermentesen egy Dulcodes UV-berendezéssel. A DULCOMETER® típussorozat bevált ProMinent mérés- és szabályozástechnikai készülékei felügyelik és vezérlik folyamatosan az összes lényeges paramétert a teljes kezelési és fertőtlenítési folyamat során.

Kiváló ivóvíz a kiváló technikának köszönhetően

Eredmény

  • Három vízmű sikeres modernizálása
  • A higiénikusan tiszta ivóvízzel való egész évi ellátás biztosítása
  • Az ivóvízrendelet törvényi előírásainak pontos betartása
  • Az ultraszűrő berendezések hatékony tisztítása és fertőtlenítése
  • A vegyszerek csökkentet használata a mérés- és szabályozástechnikai készülékek (pl. érzékelők), adagolószivattyúk és fertőtlenítő berendezések optimális együttműködése révén

»A vállalattal és munkatársaival, valamint a a termékek több éves használatával szerzett jó tapasztalatok alapján döntöttünk a ProMinent mellett. Egy további plusz pont a kínált komplett szolgáltatás. Ivóvizünk kifogástalanul egészséges. Ügyfeleink ezért hálásak.« -  Jürgen Schwarberg, Sundern város közüzemének üzemvezetője

Felhasznált termékek - Kiváló ivóvíz a kiváló technikának köszönhetően

Forduljon hozzánk

»A csapatom és jómagam bármilyen kérdés esetén állunk rendelkezésére. Lépjen kapcsolatba velünk.«

+36 96 511 400 
Ajánlatkérés elküldése   

Formanyomtatvány bezárása

Az Ön ajánlatkérése

Személyes adatok


további termék +
Fájlmelléklet
Feltöltés további fájl

Személyes adatok


Ellenőrizze adatait, és töltsön ki minden kötelező mezőt.
*Kötelezően kitöltendő mezők

Ellenőrzés és elküldés


Személyes adatok:
Megszólítás
Cím
Vezetéknév  
Keresztnév  
Vállalat
Ügyfélszám
E-mail cím
Telefonszám
Utca
Házszám
Település  
Ország
Visszahívás Igen

Visszalépés

További gyakorlati példák ehhez az ágazathoz

ProMinent hírlevél - a legfrissebb hírek, személyre szabottan az Ön számára! Iratkozzon fel most