Keresési javaslatok

Élvezetes fürdőzés a sarkkörtől északra

Egy nyilvános uszoda vízkezelő berendezésének teljes felújítása? Műszakilag nem gond. Az ügyfél telephelye? Egy kis norvég sziget az Északi-tengeren. Eredmény: Tiszta fürdővíz a lelkes viking-utódoknak.

Új technika a modern vikingeknek

Az alig 500 lakosú régi viking település, Bjarkøy Észak-Norvégiában fekszik, jó 300 kilométerrel északra a sarkkörtől és a Vesterålen-tól keletre. A közösség terület több kis szigetre oszlik az Északi-tengeren. Bjarkøy fedett uszodája ugyan nem a vikingektől származik, mindamellett az 1970-es évekből, amiatt a norvég ProMinent kirendeltséget néhány éve állapotfelmérésre kérték fel. Ez egy nyilvános felújítási kiírást eredményezett – a megbízást itt is a ProMinent Norge AS kapta meg. Néhány akadály leküzdése és a szükséges pénzügyi eszközök végül sikeres előteremtése után Bjarkøy önkormányzata zöld jelet adott az átépítésre.

Bevetés az Északi-tengeren

Az új berendezés telepítését összehangolták a többi szakággal, például az építészettel, villamossággal és betonozással. A kezdés 2012 őszén volt és az üzembe helyezés 2013 tavaszán történt. A meglévő berendezés olyan ProMinent részegységekkel bővült, amelyek a modern vízkezelés mai követelményeinek megfelelnek. Ide tartozik a nagyteljesítményű DULCOMARIN®II mérő- és szabályozórendszer, egy a csíramentesítésre szolgáló UV-berendezés, valamint a gazdaságos fertőtlenítésre szolgáló CHLORINSITU®III compact membrános elektrolízis-berendezés. A berendezést a szükséges szűrők, adagolószivattyúk és a vízminőség ellenőrzéséhez a mérési értékeket rögzítő érzékelők egészítik ki.

Minden részegység a DULCOMARIN®II-vel összekötve, amely maga is be van kötve a meglévő üzemvezérlő berendezésbe.

Élvezetes fürdőzés az északi fény helyett

Bjarkøy lakosai boldogok, hiszen 2013 májusa óta végre ismét használhatják a teljesen felújított fedett uszodát. Tehát inkább élvezik a tiszta és meleg fürdővizet ahelyett, hogy a jéghidegben a sarki fényt csodálnák. A község felelősei számára az átalakítás ugyancsak gazdaság siker, hiszen nem csak a korlátozott költségvetést sikerült betartani. A ProMinent új vízkezelő berendezésének köszönhetően lényegesen csökken a klórfogyasztás, az automatikus mérő- és szabályozórendszer az uszodai paraméterek hatékony méréséről és naplózásáról gondoskodik és a keringető szivattyú kevesebb energiát igényel. Ez a főleg a hajóépítésben ezermester vikingeknek is tetszett volna.

  • A meglévő berendezés gazdaságos, teljes felújítása bevált részegységekkel
  • Csökkentett vegyszer- és energia-fogyasztás
  • A ProMinent a világon mindenütt végez tanácsadást, telepítést és szervizelést

Felhasznált termékek - Élvezetes fürdőzés a sarkkörtől északra

Forduljon hozzánk

»A csapatom és jómagam bármilyen kérdés esetén állunk rendelkezésére. Lépjen kapcsolatba velünk.«

+36 96 511 400 
Ajánlatkérés elküldése   

Formanyomtatvány bezárása

Az Ön ajánlatkérése

Személyes adatok


további termék +
Fájlmelléklet
Feltöltés további fájl

Személyes adatok


Ellenőrizze adatait, és töltsön ki minden kötelező mezőt.
*Kötelezően kitöltendő mezők

Ellenőrzés és elküldés


Személyes adatok:
Megszólítás
Cím
Vezetéknév  
Keresztnév  
Vállalat
Ügyfélszám
E-mail cím
Telefonszám
Utca
Házszám
Település  
Ország
Visszahívás Igen

Visszalépés

ProMinent hírlevél - a legfrissebb hírek, személyre szabottan az Ön számára! Iratkozzon fel most