Keresési javaslatok

DULCONNEX Platform

Webalapú IIoT-platform digitális folyadékmenedzsmentre

A DULCONNEX Platform egy webalapú IIoT-platform digitális folyadékmenedzsmentre. A webes alkalmazás egyszerű és helyfüggetlen hozzáférést kínál a berendezések és folyamatok minden releváns adatára, ezáltal növeli a berendezések kihasználhatóságát. A fontos paraméterek folyamatos felügyelete által optimalizálható a folyamatminőság és a munkatársak biztonsága. Az átfogó jegyzőkönyvezés és a jelentések automatizált létrehozása megkönnyíti a dokumentációs kötelezettségek teljesítését.

Termékleírás

A berendezések és folyamatok adatainak helyfüggetlen monitorozása és dokumentációja

A DULCONNEX Platform a ProMinent webalapú IIoT-platformja a berendezés állapotának és a folyamatok adatainak biztonságos és helyfüggetlen felügyeletére a felhőben.

Webes alkalmazásként a DULCONNEX Platform többen között azzal is kitűnik, hogy gyorsan és kényelmesen elérhető böngészőből. Legyen szó akár okostelefonról, akár tabletről vagy asztali számítógépről, és nem szükséges további szoftverek telepítése. A használt végkészülék képernyőméretéhez automatikusan alkalmazkodó („reszponzív dizájn”) és intuitív felhasználói felülete gondoskodik arról, hogy a felhasználó gyorsan és egyszerűen profitálhasson a az IioT-platform számtalan funkciójából.

Az egyedileg kialakítható vezérlőpultokkal a különböző telepítésű berendezések és folyamatszakaszok minden fontos adata és mérési értéke egyszerűen áttekinthető. A készülékállapot és a kritikus folyamatadatok így bármikor és bárhol felügyelhetők. Konfigurálható riasztások és értesítések tájékoztatják Önt a hét minden napján a nap 24 órájában a fontos eseményekről.

A fontos adatok folyamatos jegyzőkönyvezésének köszönhetően a felhasználó informatív dokumentációkat készíthet, így kényelmesen teljesítheti hivatalos kötelezettségeit. A jelentések rendszeres időközönként automatizálva is előállíthatók és komolyabb ráfordítás nélkül továbbíthatók a szabályszerű működés igazolására az illetékes hivataloknak vagy ügyfeleknek.

Bármikor lehívhatók és szabadon kombinálva grafikonon ábrázolhatók olyan aktuális vagy historikus adatok a berendezés állapotáról vagy mérési értékekről, mint az üzem időtartama, adagolási teljesítmények vagy nyomásviszonyok. A szakavatott üzemeltetők és a meghatalmazott szerviztechnikusok így gyorsan képet kapnak a működésről. A készülék teljesítményének és a folyamatok minőségének elemzése, valamint a karbantartási és állagmegőrzési munkálatok jelentősen egyszerűbbé válnak.

Mindegy, hogy hűtővízről, uszodavízről, ivóvízről, szennyvízről vagy ipari és folyamatvízről van szó: a DULCONNEX Platform segíti az üzemeltetőt a berendezés hatékony, problémamentes és megfelelő üzemeltetését és értékes támogatást nyújt a folyadékok folyamatosan megbízható kezeléséhez.

Előnyei

 • Minid egy lépéssel az események előtt – A rendszerek állapotának és működésének folyamatos megfigyelése, az e-mail értesítési funkciókkal konfigurálható riasztásoknak köszönhetően lehetséges időben reagálni. Súlyos üzemzavar esetén egyszerűen előállítható dokumentációk, hogy a lehető leggyorsabban érkezzen a kompetens segítség.
 • Több átláthatóság és biztonság – Már a potenciálisan veszélyes környezetbe történő belépés előtt megismerhető a folyamatok és berendezések pontos állapota. Minden mérési érték és berendezésadat teljes története, valamint ezek megbízható tárolása a felhőben védelmet nyújt a manipulációk és az adatvesztés ellen.
 • A szervizelések hatékonyabb tervezése és előkészítése – Mivel az állapot- és teljesítményadatokhoz helyfüggetlenül hozzá lehet férni, minimálisra csökkenthetők a vizsgálati és dokumentációs célú utazások. A berendezés állapotának pontos előzetes ismerete lehetővé teszi a szerviztevékenységek optimális előkészítését is.
 • A berendezés megnövelt rendelkezésre állása és optimalizált folyamatminőség – A szabadon kombinálható paraméterek diagrammos ábrázolása lehetővé teszi a folyamatok részletes elemzését és segíti az optimalizációs lehetőségek azonosítását.
 • A jogszabályokban előírt dokumentációs kötelezettségek könnyebb teljesítése – A folyamatos jegyzőkönyvezésnek, az automatikus jelentésgenerálásnak és az egyszerű exportfunkciónak köszönhetően jelentősen kevesebb ráfordítással előállíthatók a szabályszerű működést igazoló dokumentumok.

Alkalmazási terület

Az alábbi lista a termék alapvetően alkalmas alkalmazásainak általános bemutatása. Kérjük, vegye fel a kapcsolatot személyes kapcsolattartójával, hogy megbeszélje a termék egyedi alkalmazásban való felhasználását.

 • Nagyobb átláthatóság – Legyen szó akár szivattyúkról, akár szabályozókról, érzékelőkről vagy rendszerekről, az aktuális állapot- és teljesítményadatok mindig lehívhatók valós időben minden telephelyről és biztonságosan tárolhatók a DULCONNEX Cloud-ban. A DULCONNEX Platform segítségével az üzemeltető bárhol és bármikor hozzáfér a folyamatadatok teljes történetére és folyamatosan szemmel tudja tartani a kritikus mérési értékeket, mint az adagolási teljesítmény, a töltöttség szintje vagy a rendszernyomás.
 • A berendezés rendelkezésre állásának biztosítása – A készülékállapot átfogó jegyzőkönyvezése minden fellépő hibával, figyelmeztetéssel és eseménnyel együtt különösen időkritikus helyzetekben válik kifizetődővé. Egy gombnyomással előállíthatók részletes hibajelentések, amelyek egyszerűen és gyorsan megoszthatók a helyi szervizzel. Súlyos üzemzavar esetén gyorsan rendelkezésre áll a segítség, így minimalizálható a hosszabb leállás kockázata.
 • Folyamatoptimalizálás – Az aktuális töltöttségi szintek az egyedileg beállítható vezérlőpulton áttekinthetően megjeleníthetők és konfigurálható riasztásokkal megbízhatóan felügyelhetők. Igény szerint kritikus határértékek elérése esetén automatizált üzenetek értesítik az illetékes munkatársakat vagy a vegyszerbeszállítókat, hogy időben gondoskodhassanak utántöltésről. A folyamat szempontjából kritikus vegyszerek így pontosan szállíthatók és készletezhetők.
 • A munkatársak védelme – A DULCONNEX Platformon keresztül az üzemeltetők, a munkatársak vagy a szerviztechnikusok már a potenciálisan veszélyes környezetbe történő belépés előtt megismerhetik a folyamatok és berendezések pontos állapotát. Így minden beavatkozás optimálisan előkészíthető, így növelhető a biztonság.
 • A megfelelőség igazolása – A releváns üzemeltetési adatok folyamatos jegyzőkönyvezése megkönnyíti a jogszabályokban előírt dokumentációs kötelezettségek teljesítését. Automatizáltan előállított jelentések segítségével jelentősen csökken a manuális ráfordítás, miközben a berendezések szabályszerű üzemeltetése bármikor igazolható.

  Technikai részletek

  A webes alkalmazás reszponzív kialakítása és intuitív felhasználói felülete gondoskodik arról, hogy a felhasználó gyorsan és egyszerűen profitálhasson a az IioT-platform számtalan funkciójából:

  • Vezérlőpultok – Az egyedileg beállítható vezérlőpultokon egy pillanat alatt áttekinthetőek a különböző berendezések vagy folyamatszakaszok legfontosabb információi
  • Riasztások – A szabadon konfigurálható riasztási jelzések e-mailben tájékoztatnak az egyedileg beállítható határértékek átlépéséről és más fontos eseményekről
  • Eseménynapló – A berendezés minden adatának és eseményének folyamatos jegyzőkönyvezése megnövelt átláthatóságot és biztonságot eredményez
  • Adattörténet – Az üzemadatok és mérési értékek hiánytalan adattörténete segíti az üzemeltetőt a jogszabályokban előírt dokumentációs kötelezettségek teljesítésében és átfogó elemzések alapját képezi
  • Vizualizáció – Aktuális és korábbi mérési értékek ábrázolhatók szabadon kombinálva diagrammokon, ezzel megkönnyítve a berendezés teljesítményének és a folyamatok minőségének részletes elemzését
  • Jelentések – Az automatizált jelentéskészítéssel és az egyedi dokumentációk egyszerű létrehozásával exportálható fájlformátumokban minimális ráfordítással lehetséges a szabályszerű működés igazolása.

  Letöltések ehhez: DULCONNEX Platform

  Továbbiak a letöltőközpontban

  0 Eredmények
  Szűrés dokumentumtípus alapján
  Adatlap (0)
  Alkalmazási példa/referencia (0)
  Biztonsági adatlap (0)
  Brosúra/szórólap (0)
  Egyebek (0)
  Kapcsolási rajz (0)
  Katalógus (0)
  Rajz/méretlap/3D (0)
  Robbantott ábra/pótalkatrészek (0)
  Sajtóközlemény (0)
  Szakmai cikk (0)
  Szoftver (0)
  Tanúsítvány/magyarázat (0)
  Üzemeltetési útmutató (0)

  Kiválasztott szűrők:

  Megfelelő letöltések

  Rendezés alapja Dokumentum típusa
  További találhatok betöltése ...
  Nincsenek további találatok!

  Leider haben wir kein passendes Suchergebnis gefunden.

  Alle Wörter richtig geschrieben?
  Mit weniger oder anderen Suchbegriffen erneut versuchen?

  Próbálja meg később

  Service Unavailable

  The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

  Áttekintés

  A berendezések és folyamatok adatainak helyfüggetlen monitorozása és dokumentációja

  A DULCONNEX Platform a ProMinent webalapú IIoT-platformja a berendezés állapotának és a folyamatok adatainak biztonságos és helyfüggetlen felügyeletére a felhőben.

  Webes alkalmazásként a DULCONNEX Platform többen között azzal is kitűnik, hogy gyorsan és kényelmesen elérhető böngészőből. Legyen szó akár okostelefonról, akár tabletről vagy asztali számítógépről, és nem szükséges további szoftverek telepítése. A használt végkészülék képernyőméretéhez automatikusan alkalmazkodó („reszponzív dizájn”) és intuitív felhasználói felülete gondoskodik arról, hogy a felhasználó gyorsan és egyszerűen profitálhasson a az IioT-platform számtalan funkciójából.

  Az egyedileg kialakítható vezérlőpultokkal a különböző telepítésű berendezések és folyamatszakaszok minden fontos adata és mérési értéke egyszerűen áttekinthető. A készülékállapot és a kritikus folyamatadatok így bármikor és bárhol felügyelhetők. Konfigurálható riasztások és értesítések tájékoztatják Önt a hét minden napján a nap 24 órájában a fontos eseményekről.

  A fontos adatok folyamatos jegyzőkönyvezésének köszönhetően a felhasználó informatív dokumentációkat készíthet, így kényelmesen teljesítheti hivatalos kötelezettségeit. A jelentések rendszeres időközönként automatizálva is előállíthatók és komolyabb ráfordítás nélkül továbbíthatók a szabályszerű működés igazolására az illetékes hivataloknak vagy ügyfeleknek.

  Bármikor lehívhatók és szabadon kombinálva grafikonon ábrázolhatók olyan aktuális vagy historikus adatok a berendezés állapotáról vagy mérési értékekről, mint az üzem időtartama, adagolási teljesítmények vagy nyomásviszonyok. A szakavatott üzemeltetők és a meghatalmazott szerviztechnikusok így gyorsan képet kapnak a működésről. A készülék teljesítményének és a folyamatok minőségének elemzése, valamint a karbantartási és állagmegőrzési munkálatok jelentősen egyszerűbbé válnak.

  Mindegy, hogy hűtővízről, uszodavízről, ivóvízről, szennyvízről vagy ipari és folyamatvízről van szó: a DULCONNEX Platform segíti az üzemeltetőt a berendezés hatékony, problémamentes és megfelelő üzemeltetését és értékes támogatást nyújt a folyadékok folyamatosan megbízható kezeléséhez.

  Előnyei

  • Minid egy lépéssel az események előtt – A rendszerek állapotának és működésének folyamatos megfigyelése, az e-mail értesítési funkciókkal konfigurálható riasztásoknak köszönhetően lehetséges időben reagálni. Súlyos üzemzavar esetén egyszerűen előállítható dokumentációk, hogy a lehető leggyorsabban érkezzen a kompetens segítség.
  • Több átláthatóság és biztonság – Már a potenciálisan veszélyes környezetbe történő belépés előtt megismerhető a folyamatok és berendezések pontos állapota. Minden mérési érték és berendezésadat teljes története, valamint ezek megbízható tárolása a felhőben védelmet nyújt a manipulációk és az adatvesztés ellen.
  • A szervizelések hatékonyabb tervezése és előkészítése – Mivel az állapot- és teljesítményadatokhoz helyfüggetlenül hozzá lehet férni, minimálisra csökkenthetők a vizsgálati és dokumentációs célú utazások. A berendezés állapotának pontos előzetes ismerete lehetővé teszi a szerviztevékenységek optimális előkészítését is.
  • A berendezés megnövelt rendelkezésre állása és optimalizált folyamatminőség – A szabadon kombinálható paraméterek diagrammos ábrázolása lehetővé teszi a folyamatok részletes elemzését és segíti az optimalizációs lehetőségek azonosítását.
  • A jogszabályokban előírt dokumentációs kötelezettségek könnyebb teljesítése – A folyamatos jegyzőkönyvezésnek, az automatikus jelentésgenerálásnak és az egyszerű exportfunkciónak köszönhetően jelentősen kevesebb ráfordítással előállíthatók a szabályszerű működést igazoló dokumentumok.

  Alkalmazás

  Műszaki adatok

  Letöltések

  Forduljon hozzánk

  »A csapatom és jómagam bármilyen kérdés esetén állunk rendelkezésére. Lépjen kapcsolatba velünk.«

  +36 96 511 400 
  Ajánlatkérés elküldése   

  Formanyomtatvány bezárása

  Az Ön ajánlatkérése

  Személyes adatok


  további termék +
  Fájlmelléklet
  Feltöltés további fájl

  Személyes adatok


  Ellenőrizze adatait, és töltsön ki minden kötelező mezőt.
  *Kötelezően kitöltendő mezők

  Ellenőrzés és elküldés


  Személyes adatok:
  Megszólítás
  Cím
  Vezetéknév  
  Keresztnév  
  Vállalat
  Ügyfélszám
  E-mail cím
  Telefonszám
  Utca
  Házszám
  Település  
  Ország
  Visszahívás Igen

  Visszalépés

  ProMinent hírlevél - a legfrissebb hírek, személyre szabottan az Ön számára! Iratkozzon fel most