Keresési javaslatok

100 év a vadon szolgálatában – a Taronga Állatkert Sydneyben

A Taronga Állatkert Sydneyben 2016-ban ünnepli 100 éves fennállását. A kedvenc látnivalók közé tartoznak a számos tengervizes medence eleven lakói. A ProMinent-technika gondoskodik a kiváló vízminőségről és ezáltal az optimális életfeltételekről.

A siker titka: a vízminőség

Az Ausztrália keleti partján fekvő Sydney számos attrakcióval csábítja saját lakóit és a turistákat. Ezek egyike az 1916-ban megnyitott Taronga Állatkert. Az óriási létesítményben a látogatók több, mint 4000 állatot és 350 fajt figyelhetnek meg – mégpedig az ötödik földrész legnagyobb városa kikötőjének lélegzetelállító látványával.

Ahhoz, hogy az egyébként a tenger mélyén rejtőzködő fókák, leopárdfókák és pingvinek mindig zavartalanul megfigyelhetők legyenek, néhány éve a legmodernebb technikával szerelték fel a „Great Southern Oceans” tengeri részleget. Az öt tengervizes medencében, valamint az édesvizes medencében lévő víz hatékony fertőtlenítésére az üzemeltető ózonos megoldás mellett döntött. Ez az alkalmazott koncentrációkban teljesen ártalmatlan az állatokra nézve. egyúttal megbízhatóan távolítja el a káros és szerves anyagokat, és jelentősen hozzájárul a betegségek megelőzéséhez.

Fő adatok

  • Összesen 2500 m3 tengervíz és édesvíz fertőtlenítése több állatkerti medencében ózonberendezéssel
  • A káros anyagok eltávolítása és a betegségek megelőzése a legfontosabb tényezők
  • A teljes berendezéstechnika központi felügyelete és vezérlése

Intelligens vezérléstechnika

A teljes berendezéstechnika központi vezérlésére az összes medence egy-egy nagyteljesítményű DULCOMARIN® II mérő- és szabályozórendszerrel van felszerelve. Az összes részegység egy webkiszolgáló keresztül történő összeköttetésével minden üzemi helyzet valós időben lekérdezhető és megjeleníthető. Összesen három OZONFILT® OZVa típussorozatú ózonfejlesztő berendezést és négy BONa típusú ózonfejlesztőt használnak. Az OZONFILT® OZVa olyan nyomástartó berendezés, amelynél az üzemi gázt nyomás alatt táplálják be az ózonfejlesztőbe. A Taronga Állatkertben az ózont a környezeti levegő oxigénjéből állítják elő, és egyúttal nagyon kis, ezért a tengeri emlősökre ártalmatlan mennyiségekben adagolják. Valamennyi berendezés kompakt méretével, egyszerű kezelésével, valamint maximális üzembiztonságával tűnik ki. Hiszen a programozható memóriájú processzoros vezérlés folyamatosan ellenőrzi az összes folyamatot a vízmedencékben, és rendellenességek esetén azonnali hibaüzenetekkel tájékoztat.

Kiforrott berendezéstechnika és pontos vezérlés

A Taronga Állatkert nagyra értékeli a kiforrott berendezéstechnika és a pontos vezérlés előnyeit: Egészséges állatok, amelyek a tiszta vízben úsznak, és lenyűgözött látogatók, akik felejthetetlen kirándulást tesznek a vadonba.

  • A betegségek hatékony megelőzése az OZONFILT® OZVa ózonfejlesztő berendezésekkel végzett optimális vízfertőtlenítés révén
  • Az összes tengervizes medence központi vezérlése és felügyelete a DULCOMARIN® II mérő- és szabályozórendszerrel
  • Egyszerű kezelés és kis karbantartásigény
  • Maximális üzembiztonság a megbízható berendezéstechnika és intelligens vezérlés révén

Forduljon hozzánk

»A csapatom és jómagam bármilyen kérdés esetén állunk rendelkezésére. Lépjen kapcsolatba velünk.«

+36 96 511 400 
Ajánlatkérés elküldése   

Formanyomtatvány bezárása

Az Ön ajánlatkérése

Személyes adatok


további termék +
Fájlmelléklet
Feltöltés további fájl

Személyes adatok


Ellenőrizze adatait, és töltsön ki minden kötelező mezőt.
*Kötelezően kitöltendő mezők

Ellenőrzés és elküldés


Személyes adatok:
Megszólítás
Cím
Vezetéknév  
Keresztnév  
Vállalat
Ügyfélszám
E-mail cím
Telefonszám
Utca
Házszám
Település  
Ország
Visszahívás Igen

Visszalépés

ProMinent hírlevél - a legfrissebb hírek, személyre szabottan az Ön számára! Iratkozzon fel most