Keresési javaslatok

IFAT-mérleg: sikeres szakvásár a ProMinent számára

2018. június

A világ vezető szakvásárán, az IFAT 2018 vásáron a látogatók növekvő száma és az ivóvíz és környezet témáinak növekvő jelentősége ideális volt a ProMinent GmbH számára.

„A „Pure & Safe” (Tiszta és biztonságos) mottónkkal pontosan célba találtunk” – mondta Jörg Engemann, a BU4 üzleti egység vezetője. Majd így folytatta: „Tökéletesen bemutathattuk erősségeinket, amelyet a vízfertőtlenítési és szennyvízkezelési megoldások szállítójaként kínálunk. A világ vezető szakvásárán a lehető legteljesebb módon eleget tettünk a fő témák, vagyis a víz-, szennyvíz-, illetve hulladék- és nyersanyag-gazdálkodás bemutatásának.”

Ezúttal egyértelműen új fejlesztéseink keltették fel a látogatók érdeklődését: a kompakt OZVb ózonberendezés, a DULCO®Vaq klórgáz-adagoló rendszer, valamint a CHLORINSITU® IIa elektrolízis berendezés. A DULCODOS® DSUa mini adagolórendszer és Dulcodes LP UV-berendezésünk premierjét is komoly érdeklődés kísérte.

Ezenkívül két kiállított termékünket, a CHLORINSITU® IIa elektrolízis berendezést és az OZVb ózonberendezést élő termékbemutatókkal népszerűsítettük. Hétfőtől péntekig naponta több alkalommal került sor ezen termékek bemutatójára, amelyet egy külsős moderátor és egy ProMinent szakértő tartott. A profi bemutató sok látogatót spontán módon maradásra és figyelmes hallgatásra bírt.

A nagyszerű csapatmunkának és minden egyes ProMinent munkatársunk elkötelezett munkájának köszönhetően az IFAT 2018 ismét nagyszerű siker volt! Mottónkhoz – „Pure & Safe” – hűen most igyekszünk teljesíteni a nemzeti és nemzetközi kéréseket, és időben szolgáltatni a környezetbarát és fenntartható megoldásokat.

Forduljon hozzánk

»A csapatom és jómagam bármilyen kérdés esetén állunk rendelkezésére. Lépjen kapcsolatba velünk.«

+36 96 511 400 
Ajánlatkérés elküldése   

Formanyomtatvány bezárása

Az Ön ajánlatkérése

Személyes adatok


Fájlmelléklet
Feltöltés további fájl

Személyes adatok


Ellenőrizze adatait, és töltsön ki minden kötelező mezőt.
*Kötelezően kitöltendő mezők

Ellenőrzés és elküldés


Személyes adatok:
Megszólítás
Cím
Vezetéknév  
Keresztnév  
Vállalat
Ügyfélszám
E-mail cím
Telefonszám
Utca
Házszám
Település  
Ország
Visszahívás Igen

Visszalépés

ProMinent hírlevél - a legfrissebb hírek, személyre szabottan az Ön számára! Iratkozzon fel most