Keresési javaslatok

Gravitációs szűrő

Feladat: Szűrés. Eszköz: Nehézségi erő.

Legyen szó hűtővízszűrésről, folyó-, üzemi vagy ivóvíz kezeléséről vagy pedig a kútvíz vastalanításáról – a ProMinent gravitációs szűrőberendezések szinte minden szűrési feladatra alkalmasak. A jó hír: energiafogyasztás, kopóalkatrészek és fogyóanyag nélkül. Ennél gazdaságosabb nem is lehetne.

Agyő, káros anyagok!

A természetben a víz állandó körforgásban van. A lágy esővíz áthatol a felszínen, érintkezésbe kerül a sziklával, természetes és mesterséges anyagokkal. E kölcsönhatás során különböző lebegőanyagok és oldott részecskék, szerves és szervetlen vegyületek kerülnek a vízbe. Ezek a káros anyagok víz használata esetén károkat idézhetnek elő, ezért ezeket el kell távolítani a vízből. És pontosan e problémára a ProMinent vízlágyító berendezései és vízszűrői jelentik a megoldást.

Például: Homokszűrés

Az INTERFILT SK gravitációs szűrő egy nyomáskülönbséggel vezérelt visszaöblítéssel és beépített visszaöblítő víztartállyal ellátott nyitott homokszűrő berendezés. Ezzel a szűrőberendezéssel a víz rendkívül gazdaságosan kezelhető. Itt is egyértelműen jelentkeznek az előnyök: nincs energiafogyasztás (áram, sűrített levegő stb.), nincs fogyóanyag, nincsenek kopóalkatrészek, nincsenek karbantartási költségek. Szűrési szakértőink örömmel foglalkoznak az Ön elképzeléseivel.

Termékek

Gravitációs szűrő

Szűrőteljesítmény 6,5 – 62,0 m3/h

Az INTERFILT SK gravitációs szűrő egy nyitott homokszűrő berendezés a rendkívül gazdaságos vízkezeléshez. A szűrőberendezés nyomáskülönbséggel vezérelt visszaöblítéssel és beépített visszaöblítő víztartállyal működik. további információk

Előnyei

  • Szabályzó készülékek nélkül: Szűrési/visszaöblítési és utánöblítési funkcióihoz a szűrőnek nincs szükség mozgó alkatrészekre, például szelepekre, átfolyásmérőre, szabályozóra vagy jelzőszerkezetekre
  • Szivattyúk nélkül: A szükséges visszaöblítő vízmennyiség a tárolótérben, a szűrő alatt van tárolva. Ez a visszaöblítő szivattyút feleslegessé teszi.
  • Sűrített levegő, nyomott víz és villamos energia nélkül: A szűrő minden folyamatot önállóan ellenőriz és hajt végre.
  • Kezelőszemélyzet nélkül: A szűrő teljesen automatikusan, külső beavatkozás nélkül működik
  • Kopóalkatrészek nélkül: Nincsenek mozgó alkatrészek – nincs kopás.

Forduljon hozzánk

»A csapatom és jómagam bármilyen kérdés esetén állunk rendelkezésére. Lépjen kapcsolatba velünk.«

+36 96 511 400  Ajánlatkérés elküldése   

Formanyomtatvány bezárása

Az Ön ajánlatkérése

Személyes adatok


további termék +
Fájlmelléklet
Feltöltés további fájl

Személyes adatok


Ellenőrizze adatait, és töltsön ki minden kötelező mezőt.
*Kötelezően kitöltendő mezők

Ellenőrzés és elküldés


Személyes adatok:
Megszólítás
Cím
Vezetéknév  
Keresztnév  
Vállalat
Ügyfélszám
E-mail cím
Telefonszám
Utca
Házszám
Település  
Ország
Visszahívás Igen

Visszalépés

ProMinent hírlevél - a legfrissebb hírek, személyre szabottan az Ön számára! Iratkozzon fel most