Gravitációs szűrő

Feladat: szűrés. Eszköz: gravitáció.

Legyen szó akár hűtővíz-szűrésről, folyóvíz, ipari víz, ivóvíz kezelésről, akár a kútvíz vastalanításáról, a ProMinent gravitációs szűrői szinte minden szűrési feladatnak megfelelnek. A jó hír: energiafelhasználás, kopóanyag és fogyóeszköz nélkül. Gazdaságosabban már nem lehet.

Viszlát, káros anyagok!

A természetben a víz állandó körforgásban van. A lágy esővíz keresztülszivárog a felszínen, érintkezésbe lép a sziklával, a természetes és mesterséges anyagokkal. A körforgás során különféle hordalékok, oldott részecskék, szerves és szervetlen vegyületek kerülnek a vízbe. Ezek a káros anyagok a víz felhasználásakor kárt okozhatnak, ezért el kell őket távolítani. A ProMinent vízlágyító berendezései és vízszűrői pont erre a problémára kínálnak megoldást.

Például: homokszűrés

Az INTERFILT® SK gravitációs szűrő egy a nyomáskülönbség által vezérelt visszaöblítővel és beépített visszaöblítő tartállyal rendelkező, nyitott homokszűrő berendezés. Ezzel a szűrőberendezéssel a víz rendkívül gazdaságosan kezelhető. Az előnyök már itt is jól láthatók: nincs energiafogyasztás (áram, sűrített levegő stb.), nincsenek kopóalkatrészek, nincsenek fogyóeszközök és nincs karbantartási költség. A szűrő szakértőink örülnek, ha hozzájuk fordul.

INTERFILT® SK gravitációs szűrő

Szűrőteljesítmény: 6,5 – 62,0 m3

Az INTERFILT® SK gravitációs szűrő egy nyitott homokszűrő berendezés az extra gazdaságos vízkezeléshez. A szűrőberendezés nyomáskülönbség által vezérelt visszaöblítéssel és integrált visszaöblítő víztárolóval dolgozik. more

Előnyei

  • Szabályozó készülékek nélkül: A szűrési/visszaöblítési és utánöblítési funkciójához a szűrőnek nincs szükséges mozgó alkatrészekre, például szelepekre, átfolyásmérőre, szabályozó és kijelző szerkezetekre
  • Szivattyúk nélkül: A visszaöblítéshez szükséges vízmennyiséget a szűrőn belüli tároló tartalmazza. Ez feleslegessé teszi a visszaöblítő szivattyút.
  • Sűrített levegő, nyomóvíz és elektromos energia nélkül: Minden folyamat ellenőrzött, a szűrő maga hajtja végre
  • Kezelőszemélyzet nélkül: A szűrő teljesen automatikusan, külső beavatkozás nélkül dolgozik
  • Kopó alkatrészek nélkül: Nincsenek mozgó alkatrészek - nincs kopás.

Ottó Horváth

Managing Director, ProMinent Magyarország Kft.

»Please send us your request! We will contact you shortly.«

+36 96 511 400  Send Information   

Ihre Anfrage

personal information


anotherprdct +
appendix Maximum file size 10 MB
upload nextfile

personal information


mandatorytext
*mandatory fields

check and send


:
address
title
lastname  
firstname  
company
customer id
email
phone
street
housenumber
city  
country
callback yes

back