Precíziós dugattyús adagolószivattyúk

Szuper érzékeny adagolószivattyúk

Folyamatos, nagy pontosságú és biztonságos adagolás a mikroliter tartományban: Ezt a ProMinent precíziós dugattyús adagolószivattyúinak legújabb generációja teszi lehetővé. 150 - 1500 ml/óra teljesítménytartományban, 60 - 20 bar nyomásig, legfeljebb 1 μl/löket adagolással működnek. A löketfrekvencia fokozatmentesen állítható 1 löket/óra értéktől 100 löket/perc értékig.

Ez az a szivattyú, amire Önnek szüksége van

Ha csupán kis folyadékmennyiség (kb. 0,02 ml/óra mennyiségtől) folyamatos hozzáadása szükséges, például laboratóriumi, vagy feldolgozóipari alkalmazás esetén, ez a szivattyú az ideális. Ráadásul a munkafolyamatok könnyen szervezhetők: A ProMinent a szivattyúk kiegészítéseként ajánlja a folyamatidőzítőt, ami tökéletesen helyettesíti az időkapcsolót vagy az SPS egységet. Külön rendelhető a folyamatvezérlő-rendszerhez csatlakozást biztosító PROFIBUS® port is. Valójában a mérnökeink csak arra várnak, hogy elárassza őket a kérdéseivel.

Szivattyú útmutató

A szivattyúkínálat hatalmas: 80 üzletág, 100 000 termék és szinte végtelen felhasználási mód. A ProMinent létrehozta a Szivattyú útmutatót, hogy könnyen megtalálhassa az Ön számára ideális szivattyút. Itt néhány kattintással eljuthat a megfelelő modellválasztékhoz.

Így működik

Először adja meg a szállítási teljesítményt, majd az ellennyomást. Ezt követően a Szivattyú útmutató megjeleníti az összes megfelelő adagolószivattyút. Itt kiválaszthatja a listanézetet, illetve a részletek megjelenítését. Az adatbank tartalmazza a ProMinent összes mágneses, motoros, folyamat adagolószivattyúját, illetve tömlőszivattyúját, több, mint 30 különböző terméksorozatra bontva.

Szivattyúk pontosítása

A keresés további szűkítéséhez kattintson a különböző keresési szempontokra. Van konkrét elképzelése az üzletág, az üzemmód, a szállítandó anyag, illetve a viszkozitás vonatkozásában? Vagy az adott szivattyút robbanásveszélyes környezetben kívánja használni? Néhány kattintás után a Szivattyú útmutató a kívánt szivattyúhoz vezeti Önt.


Zum Pump-Guide

Precíziós dugattyús adagolószivattyú, mikro delta®

Teljesítménytartomány 150 - 1.500 ml/h, 60 - 20 bar

A mikro delta® precíziós dugattyús adagolószivattyú biztonságosan, nagyon pontosan és folyamatosan adagol a mikroliter-tartományban - mágneses adagolószivattyú a legújabb generációból. A feleakkora lökethossznak és a dupla löketfrekvenciának köszönhetően a korábbi modellekhez képest nagyobb nyomások valósíthatók meg. more

Előnyei

  • Ideálisan alkalmas a legkisebb mennyiségek folyamatos adagolására is, kb. 0,2 l/óra értéktől
  • Meglévő jeladó illesztése külső vezérlésen át, feszültségmentes kontaktuson az impulzus növelésével, ill. csökkentésével
  • Külső vezérlés 0/4 – 20 mA-es szabványos jellel; egymáshoz rendelhető a jel értéke és a löketfrekvencia
  • A munkafolyamatok kényelmesen szervezhetők külön rendelhető folyamatidőzítővel - alternatíva az időkapcsoló vagy a PLC
  • Külön rendelhető PROFIBUS®interfész a folyamatvezérlő rendszer csatlakozásához
  • Szinte kopásmentes mágneses meghajtás: túlterhelés-biztos és gazdaságos

Ottó Horváth

Managing Director, ProMinent Magyarország Kft.

»Please send us your request! We will contact you shortly.«

+36 96 511 400  Send Information   

Ihre Anfrage

personal information


anotherprdct +
appendix Maximum file size 10 MB
upload nextfile

personal information


mandatorytext
*mandatory fields

check and send


:
address
title
lastname  
firstname  
company
customer id
email
phone
street
housenumber
city  
country
callback yes

back