Suggestions

Pneumatikus adagolószivattyúk

Viszlát elektromos alkatrészek

Ott, ahol nincs elektromos áram, a pneumatikus membrános adagolószivattyú az igazán jó választás. A nyomólöketnél a sűrített levegő a membránra kerül és meghajtja a PTFE bevonatú adagolómembránt. A szívólökethez a membránt rugó mozgatja. Az adagolási teljesítmény a lökethossz és a löketfrekvencia állításával szabályozható. Klasszikus alkalmazási terület a takarmánykezelés, a fényező és autómosó berendezések, illetve a kertészeti trágya adagolás.

Miért szeretjük őket

Ahol nincs tápfeszültség, a sűrített levegő hajtású szivattyúink nagyszerű megoldást jelentenek. A löketfrekvenciájuk elérheti a 180 löket per perc értéket és a rugóterhelésű szelepeik nagyobb viszkozitású anyagokhoz is megfelelnek. Igazi mindenes, hiszen PVDF és nemesacél anyagból is rendelhető.

Szivattyú útmutató

A szivattyúkínálat hatalmas: 80 üzletág, 100 000 termék és szinte végtelen felhasználási mód. A ProMinent létrehozta a Szivattyú útmutatót, hogy könnyen megtalálhassa az Ön számára ideális szivattyút. Itt néhány kattintással eljuthat a megfelelő modellválasztékhoz.

Így működik

Először adja meg a szállítási teljesítményt, majd az ellennyomást. Ezt követően a Szivattyú útmutató megjeleníti az összes megfelelő adagolószivattyút. Itt kiválaszthatja a listanézetet, illetve a részletek megjelenítését. Az adatbank tartalmazza a ProMinent összes mágneses, motoros, folyamat adagolószivattyúját, illetve tömlőszivattyúját. Mindazt több, mint 30 különböző terméksorozatra bontva.

Szivattyúk pontosítása

A keresés további szűkítéséhez kattintson a különböző keresési szempontokra. Van konkrét elképzelése az üzletág, az üzemmód, a szállítandó anyag, illetve a viszkozitás vonatkozásában? Vagy az adott szivattyút robbanásveszélyes környezetben kívánja használni? Néhány kattintás után a Szivattyú útmutató a kívánt szivattyúhoz vezeti Önt.


Directly to the Pump-Guide

Products

Pneumatikus adagolószivattyú, Pneumados

Teljesítménytartomány 0,76 - 16,7 l/h, 16 - 2 bar

A Pneumados adagolószivattyú pneumatikus meghajtással rendelkezik, és elektromos tápfeszültség nélküli helyeken alkalmazható. A szívólöketet rugóerő biztosítja. more

Előnyei

  • Nincs szükség elektromos tápfeszültségre
  • PVDF és rozsdamentes acél anyagú kivitel
  • A löketfrekvencia 180 löket/perc értékig állítható
  • Rugós előfeszítésű szelepek nagy viszkozitású közegekhez

Contact us

Ottó Horváth

Managing Director, ProMinent Magyarország Kft.

»Please send us your request! We will contact you shortly.«

+36 96 511 400  Send request   

Close Form

Your Request

Personal Information


Further product +
Attachment Maximum file size 10 MB
Upload Next file

Personal Information


Please fill in all mandatory fields.
*Mandatory fields

Check and Send


Personal Information:
Salutation
Title
Last name  
First name  
Company
Customer ID
E-mail address
Phone
Street
House no.
City  
Country
Callback Yes

Back