Keresési javaslatok

Üdülés a kastélyban Mozart szülővárosában

Duke Ellington, Helene Fischer vagy mégis inkább Mozart? A festői salzburgi Mönchstein kastélyszállóban a CHLORINSITU® III elektrolízis-berendezés garantálja a medencevíz biztonságos és gazdaságos fertőtlenítését.

Fürdés kilátással

Még ha dzsesszt vagy sláger is hallgat szívesebben, Salzburg sok tekintetben megér egy látogatást. A fényűző Mönchstein kastélyszállóból csodálatos panoráma nyílik Mozart szülővárosára, amely az egyik legjobb helyszínnek számít. A 2000-es évek elején új tulajdonosa lett, aki a nagy park közepén álló történelmi épületet két ütemben egy rendkívüli városi szállodává alakította át – a 24 szoba és lakosztály kiváló minőségű felszerelésével, egy multifunkcionális rendezvényteremmel, valamint egy exkluzív wellnessrészleggel.

Egy osztályon felüli szállodához természetesen egy attraktív úszómedence is hozzátartozik. A második építési ütemben ezért a kültéri létesítmények egy egyedülálló feszített vízű medencével bővültek, amely lenyűgöző kilátást nyújt Salzburgra, valamint elkészült egy egész évben használható jakuzzi is a zöldben. A szálloda vezetősége a berendezéstechnika kiválasztásakor nagy figyelmet szentelt a helytakarékos és robusztus vízkezelő rendszernek, valamint a gazdaságos és környezetbarát üzemeltetésnek.

Fő adatok

  • Exkluzív városi szálloda 24 lakosztállyal, rendezvényteremmel és wellnessrészleggel
  • Komplett vízkezelő és fertőtlenítő rendszer két kültéri medencéhez
  • Környezetbarát és gazdaságos üzem a robusztus berendezéstechnikával

Modern, környezetbarát, gazdaságos

Négy hetes szerelési idő után időben, a 2014. májusi újbóli nyitásra a medence-létesítményt is üzembe helyezték. A medencevíz megbízható kezelésére és fertőtlenítésére főleg a ProMinent következő részegységei szolgálnak: Egy CHLORINSITU® III típusú kompakt elektrolízis-berendezés, összesen öt Beta® és delta® típusú mágneses membrános adagolószivattyú, valamint egy a pelyhesítőszer adagolását végző DULCO®flex DF4a tömlőszivattyú. A teljes berendezéstechnika és a két szabályozókör vezérlése a nagyteljesítményű DULCOMARIN® II mérő- és szabályozórendszerrel történik. Ez végzi a legfontosabb higiéniai paraméterek (pH-érték, redox, klór és vezetőképesség) mérését és pontos szabályozását.

A CHLORINSITU® III elektrolízis-berendezés környezetkímélő módon dolgozza fel a vákuumos eljárásban az ártalmatlan konyhasót és a vizet klorid- és főleg klorátszegény nátrium-hipoklorittá. Ez egy tárolótartályban gyűlik, és onnan történik az igény szerinti adagolása külön adagolószivattyúkkal. Mivel ez a folyamat közvetlenül a helyszínen a berendezésben történik, elmarad a veszélyes vegyszerek szállítása, tárolása és kezelése – ez különösen előnyös a szállodaiparban.

A só a levesben

Szerencsés véletlen tehát, hogy éppen a kedvező és veszélytelen konyhasó, amely Mozart szülővárosának eredetileg a nevét adta, a gazdaságos üzemeltetést és a vegyszerek csökkenő fogyasztását eredményezi a medencevíz pH-értékének beállításakor. Az ultramodern vízkezelő berendezés további előnyei a központi és kényelmes felügyelet okostelefonnal és tablettel, valamint a további energia-megtakarítás az úgynevezett ECO üzemmód révén az üzemidőkön kívül.

  • Környezetkímélő és veszélytelen vízfertőtlenítés a CHLORINSITU® III elektrolízis berendezéssel
  • Gazdaságos medenceüzem a vegyszerfelhasználás további csökkentésével és az ECO üzemmóddal
  • A kiváló vízminőség pozitív visszajelzésekben nyilvánul meg a szállodavendégek részéről

»Örülünk neki, hogy a medence-létesítménybe történt beruházásnak rendkívül pozitív visszhangja van vendégeinknél. Nem csak az egyedülálló kilátás jelent plusz pontot, hanem a kiváló vízminőség is. A medence használóinak kijelentése alapján a víz különösen kellemes érzetet ad a bőrön.« -  Samantha Teufel, a szálloda igazgatónője

Felhasznált termékek - Üdülés a kastélyban Mozart szülővárosában

Forduljon hozzánk

»A csapatom és jómagam bármilyen kérdés esetén állunk rendelkezésére. Lépjen kapcsolatba velünk.«

+36 96 511 400 
Ajánlatkérés elküldése   

Formanyomtatvány bezárása

Az Ön ajánlatkérése

Személyes adatok


további termék +
Fájlmelléklet
Feltöltés további fájl

Személyes adatok


Ellenőrizze adatait, és töltsön ki minden kötelező mezőt.
*Kötelezően kitöltendő mezők

Ellenőrzés és elküldés


Személyes adatok:
Megszólítás
Cím
Vezetéknév  
Keresztnév  
Vállalat
Ügyfélszám
E-mail cím
Telefonszám
Utca
Házszám
Település  
Ország
Visszahívás Igen

Visszalépés

További gyakorlati példák ehhez az ágazathoz

ProMinent hírlevél - a legfrissebb hírek, személyre szabottan az Ön számára! Iratkozzon fel most